Manje je važna

Kate Middleton dobila je nimalo laskav nadimak u novoj kontroverznoj knjizi, a za to postoji podrugljiv razlog

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 +20 Kate Middleton - 1 Galerija

Novinar Omid Scobie otkrio je koji je nadimak Kate Middleton dobila zbog svojih obveza koje nosi u kraljevskoj obitelji.

Princeza od Walesa dobila je nimalo laskav nadimak nakon što je otkrivena podmukla taktika njezinog ureda za medije, tvrdi Omid Scobie u novoj knjizi ''Endgame''.

Naime, zaradila je nadimak ''Katie Keen'' jer ju tiskovni ured palače brani da je njezina uloga u obitelji manje važna uz obrazloženje da je voljna učiti u budućnosti. ''Keen'' u ovom slučaju znači da Kate pokazuje volju i entuzijazam za daljnji rad, ali je u knjizi to objašnjeno na podrugljiv način.

Aludirajući da ona radi manje od ostalih starijih članova kraljevske obitelji, kontroverzni autor navodi da je njezina pozicija nešto o čemu bi drugi mogli samo sanjati i tvrdi da ne planira povećati svoj obim obaveza i 10-15 godina dok joj djeca ne odrastu.

"Dok su drugi članovi kraljevske obitelji vani nekoliko puta tjedno, sastaju se s ljudima diljem zemlje, Kate je dulje održavala kraći radni raspored koji joj je pomogao da odradi potrebne kraljevske obveze, a istovremeno uštedi vrijeme za ulogu majke i supruge'', napisao je Omid.

Scobie također buduću kraljicu naziva hladnom i tvrdi da je, unatoč tome što je bila zagovornica boljeg mentalnog zdravlja, Kate ignorirala Meghanine vapaje za pomoć i nije imala interesa biti prijateljica sa svojom šogoricom.

Kraljevski stručnjaci okupili su se protiv Omidovih šokantnih tvrdnji dok se oko knjige vrte kontroverze.

Iako je knjiga u prodaji već nekoliko tjedana, riječi koje je Omid pisao o kraljevskoj obitelji i dalje stvaraju kontroverze.

Kraljevska povjesničarka Tessa Dunlop izjavila je za Mirror: "Nažalost, čini se da nitko nije informirao Omida, njegovo blaćenje temelji se na starim pričama: William je tu samo za krunu, ''koažurna'' Kate je samo honorarna radnica, a priče o njihovim lošim odnosima Omida ništa ne čine drugačijim od običnih tabloidnih priča koje stalno kruže internetom.''

"Ništa od ovoga ne bi bilo važno da nije činjenica da je novinar imao blizak kontakt s Meghan i Harryjem u prošlosti. Svjedočenje Visokog suda je to potvrdilo'', dodala je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +26 Ella Dvornik - 6 Celebrity Ella i Charles stigli su na drugo ročište u Puli, ona je nasmijana ušetala u društvu svog odvjetnika

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev - 2 Miraj Grbić - 1 Marija Omaljev - 1 Miraj Grbić - 3 +22 Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene