Jasno zašto je vole!

Kate Middleton i princ William rastopili su obožavatelje, ona je u jednom trenutku posebno sve dirnula!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Kate Middleton Koncert u Westminsterskoj opatij - 3 Koncert u Westminsterskoj opatij - 1 Koncert u Westminsterskoj opatij - 4 Koncert u Westminsterskoj opatij - 5 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 +21 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 Galerija

Članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na tradicionalnom božićnom koncertu u Londonu u Westminsterskoj opatiji.

Blagdanski ugođaj zavladao je i među članovima kraljevske obitelji, koji su se okupili u Londonu u Westminsterskoj opatiji na koncertu božićnih pjesama.

Dolazak kraljevske obitelji pred Westminstersku opatiju mnogi su dočekali s oduševljenjem, a najmlađi članovi najprije su u poštanski sandučić ubacili božićne čestitke namijenjene djeci koja žive u teškim okolnostima. A onda u pratnji svećenika svi zajedno ušli su u crkvu na koncert božićnih pjesama.

Princeza Kate porazgovarala je s uzvanicima, a posebnu je pozornost posvetila djeci.

"Jesi li uživao? Da? Koji ti je bio omiljeni dio?", upitala ih je Kate, a prizor je sve dirnuo.

Božićni koncert održan je u znaku izgradnje poticajnog okruženja za mlade. Među okupljenima su bile primalje, odgajateljice u vrtiću i volonteri koji su tijekom godine pomagali drugima. Ali i obitelji koje su u potrebi.

Prije koncerta kralj Charles prošetao se među obrtnicima koji su predstavljali svoje zanate, ali je i slušao zbor, te se grijao uz fino kuhano vino.

Kraljevska obitelj tek je na početku svojih blagdanskih aktivnosti, a u sklopu je i kraljica Camilla u jednoj od kraljevskih rezidencija primila djecu oboljelu od teških bolesti kako bi svi zajedno okitili božićno drvce.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene