Wow!

Fotografije nove vile JLo i njenog supruga oduzet će vam dah! Evo za kakvo zdanje je par izdvojio nevjerojatnih 70 milijuna dolara!

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 9 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 8 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 7 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 6 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 5 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 3 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +20 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su pronašli svoj dom iz snova, snimke drona pokazale su da par već useljava u novu luksuznu vilu.

Holivudski par Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su pronašli svoj dom iz snova, a fotografije koje je snimio dron pokazale su da se ovaj par već pomalouseljava u novu luksuznu vilu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Na ove fotografije zastat će vam dah, a za ovu kuću na uzdignutom dijelu Beverly Hillsa JLo i Ben izdvojili su skoro 70 milijuna dolara.

A mnogo njihovih stvari, fotelja, kaučeva, tepiha i ostalog namještaja već je prebačeno u novu kuću, prikazuju fotografije s drona.

Vila se sastoji od 12 soba, 24 kupaonice i 15 kamina, a čini se da je pjevačici i glumcu ova kuća jedina uspjela oduzeti dah nakon dvije godine traženja.

Dosad je već nekoliko puta medijima kružila priča da su Ben i Jennifer pronašli svoj novi dom, ali sada je odluka ipak konačna.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene