zavirite u ovu divotu!

Jennifer Aniston pokazala luksuzni dom, s imanja vrijednog 21 milijun dolara pruža se spektakularan pogled na grad i ocean!

Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston ispred svog doma (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Nova kuća Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +10 Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Galerija

Jennifer Aniston živi u Los Angelesu, točnije u Bel Airu, gdje je 2011. godine kupila luksuzno zdanje i pretvorila ga u topli dom.

Holivudska miljenica Jennifer Aniston omogućila je obožavateljima da zavire na njezino luksuzno imanje u Bel Airu, vrijedno vrtoglavih 21 milijun dolara, i to kada je objavila video u kojem se spremala za premijeru svojeg novog filma "Slučajni detektivi 2" u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

54-godišnja Jennifer izgledala je senzacionalno u srebrnoj haljinici iz Versacea koju je odabrala za važno događanje, a osim što se pohvalila besprijekornim izgledom, njezinih 41,7 milijuna sljedbenika moglo je vidjeti i dio njezina luksuznog doma i prostranog dvorišta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer je kuću kupila 2011. godine, a projektirao ju je i dovršio A. Quincy Jones 1965. godine. U njoj se nalaze četiri spavaće sobe, šest kupaonica, vinski podrum, bazen i pansion, a tu je i spektakularan pogled na grad i ocean.

Prethodno je na padini uz kuću bio i vinograd, ali vrtni dizajner Marcello Villano i krajobrazna arhitektica Anne Attiger transformirali su ga u vanjski prostor i pravu malu oazu koja se sastoji od terasa i džepnih vrtova nadahnutih Azijom, prema pisanju Architectural Digesta.

Jennifer je 2018. godine u razgovoru za časopis priznala kako bi, da se ne bavi glumom, i sama željela biti dizajnerica jer voli procese uređivanja vanjskih i unutarnjih prostora.

"Ima nešto u odabiru tkanina i završnih obrada što hrani moju dušu", izjavila je Jennifer 2018. godine.

Glumica je tada ispričala da je arhitekt Frederick Fisher renovirao kuću kada ju je kupila, ali je bila previše minimalistička i hladna za njezin ukus, pa je angažirala dizajnera interijera Stephena Shadleyja kako bi joj pomogao pretvoriti kuću u topli dom. Osim od njega, pomoć je zatražila i od dizajnera Kathleen i Tommyja Clementsa te Jane Hallworth.

Jennifer je dio doma prvi put pokazala 2020. godine kada je na društvenim mrežama pokazala kupaonicu nakon dodjele nagrada SAG, a tada su svima za oko zapeli mramorna kada i pogled na ogromno dvorište u kojem se nalazi bazen.

Jednom prilikom pokazala je i veliki walk-in ormar koji se sastoji od tri ogromna ormara od poda do stropa, tu su police za njezine torbice i cipele te pojedinačne police iza staklenih vrata i osvijetljene odozgo.

S balkona spavaće sobe ima nevjerojatan pogled na Los Angeles i ocean, kao i zelenilo koje ga okružuje, a u kojem uživa u svojem miru i tišini.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 +22 Alka Vuica - 2 Nekad i sad S otvorenog dekoltea Alke Vuice prije 16 godina nije bilo lako skinuti pogled, evo kako je tada isticala atribute!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene