Laskave titule

Znate li koje su to Hrvatice ponijele titulu Miss Eurosonga? Samo je dvjema to pošlo za rukom!

Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 2 Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 4 Nina Kraljić na Eurosongu - 4 Nina Kraljić na Eurosongu - 3 Nina Kraljić na Eurosongu - 2 Nina Kraljić na Eurosongu - 1 Nina Kraljić na Eurosongu Nina Kraljić na Eurosongu +19 Nina Kraljić na Eurosongu Galerija

Naše pjevačice Doris Dragović i Nina Kraljić bile su svojevremeno proglašene Miss Eurosonga.

Do ovogodišnjeg Eurosonga dijeli nas još malo vremena. Natjecanje je to na kojem se bira najbolja pjesma Europe, ali da bi bilo što zanimljivije, u sklopu njega se odvijaju još neki zanimljivi izbori.

Jedan od njih je izbor za Miss Eurosonga, a mi se možemo pohvaliti kako su čak dvije Hrvatice ponijele tu laskavu titulu. Prva od njih bila je legendarna Doris Dragović davne 1986. godine kada je na Eurosongu predstavljala Jugoslaviju s pjesmom Željka Tutića "Željo moja".

Doris je tada imala 25 godina i to joj je bilo prvi put da nastupa na Eurosongu, koji se odvijao u norveškom gradu Bergenu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Preporuke Baby Lasagna uoči Eurosonga podijelio lijepe novosti: "Jako sam uzbuđen i vjerujem da će biti nešto zaista posebno"

Osim Doris titulu Miss Eurosonga ponijela je i Nina Kraljić 2016. godine kada nas je predstavljala s pjesmom "Lighthouse", a koju joj je dodijelio portal ESCKAZ – (Eurovision Song Contest Knowledge A to Z), i to na temelju njezine vanjske i unutarnje ljepote. Inače, bio je to ujedno prvi put da je Hrvatska imala predstavnika, odnosnu predstavnicu u finalu nakon dugih sedam godina.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 1 Clubzone Eurosong dolazi u Hrvatsku: Baby Lasagna u društvu brojnih eurovizijskih zvijezda nastupa u Zagrebu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Teya Dora i Baby Lasagna Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato +25 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna jedini je izvođač Eurosonga koji je svoju pjesmu napisao sam, a ni dizajn nije prepustio slučaju: "Sve ide sumnjivo dobro..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene