Vjenčali se u tajnosti

Oni su poznati par koji ne viđamo često, ali su uzor mnogima zbog godina ljubavi i odanosti jedno drugome

Andre Agassi, Steffi Graf Andre Agassi, Steffi Graf Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Andre Agassi i Steffi Graf - 2 Andre Agassi i Steffi Graf - 3 Andre Agassi i Steffi Graf - 4 Andre Agassi i Steffi Graf - 1 Andre Agassi i Steffi Graf - 5 Andre Agassi, Steffi Graf +0 Andre Agassi, Steffi Graf Galerija

Andre Agassi i nakon 20 godina ludo voli svoju suprugu Steffi Graf, a njezin novi uspjeh nije mogao ne podijeliti na društvenim mrežama.

Nekadašnji teniski as Andre Agassi u braku je već više od 20 godina, a svoju suprugu Steffi Graf s godinama voli sve više.

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje lijepa Proslavila ju je uloga maloljetne prostitutke kojom je šokirala svijet

Jedan su od parova koji se rijetko pojavljuje u javnosti te su uzor mnogima zbog svoje odanosti i zaljubljenosti koja traje, a koliko voli svoju suprugu, Andre je podijelio i na svojem Twitteru, gdje se pohvalio njezinim novim uspjehom.

Steffi je osvanula na naslovnici njemačkog Voguea, a ponosni Agassi podijelio je objavu i stavio emotikon srca.

Spojila ih je ljubav prema tenisu, a ona je prije vjerovala da se nikad neće udati ili imati vlastitu djecu. Navela je da ju je Agassi u vrlo kratkom roku uvjerio u suprotno. ''Natjerao me da mu vjerujem, zaljubila sam se i još uvijek mogu reći da je sad isto tako'', pohvalila se Graf.

Danas imaju dvoje djece, sina Jadena Gila i kćer Jaz.

Popularni teniski par upoznao se na French Openu 1999. godine, a u prosincu dvije godine kasnije stali su pred oltar. Vjenčanje je održano u privatnom okruženju, a na obredu su bile samo njihove majke kao svjedoci.

Agassi je u intervjuima često isticao kako on i Steffi ne forsiraju djecu da se bave tenisom poput njih. Graf je na vrhuncu karijere proglašena najboljom tenisačicom 20. stoljeća, a brojni ugledni časopisi svrstavali su je među najveće sportašice u povijesti. Agassi je također ispisao tenisku povijest, a oboje su ih povezivali s nekoliko slavnih lica prije nego što su se vjenčali.

Agassi je bio u vezi s Barbrom Streisand, a bio je i u braku s glumicom Brooke Shields. Brooke je ostavio jer se zaljubio u Steffi.

Graf i Agassi danas žive s obitelji u Las Vegasu, odakle je on inače podrijetlom, a privatnost drže za sebe.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi +21 Millie Bobby Brown i Henry Cavill Nekad i sad Sve je osvojila kao neobična djevojčica, a sada pozira u društvu najpoželjnijeg frajera, koji u njezinoj blizini ne skida osmijeh s lica!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +19 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene