Elitno društvo

Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +22 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll u četiri godine došla je od nepoznate djevojke iz Hrvatske do vatrene žene koja uživa u društvu najvećih zvijezda na svijetu.

Ivana Knoll postala je hrvatski brend kad je u pitanju nogomet, a bez nje nije moglo proći ni ovo Svjetsko prvenstvo u Katru. Međutim, nakon što se vratila iz Katra, Knoll nije prestala putovati već je odletjela i u Ameriku, a sada je otkrila s kojim se velikim facama tamo druži.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 1 sve je objasnila! Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija s poznatim reperom Drakeom. Drake je čvrsto prigrlio Knoll i nagnuo glavu prema njenoj, a na licu je imao osmijeh od uha do uha.

Ivana je u opis stavila samo emotikon vatrice i označila poznatog repera koji je ljubio brojne ljepotice poput Rihanne, Sophie Brussaux s kojom ima i dijete te ga se povezivalo s mnogim drugima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Repera je Knoll uhvatila na partiju Oscarom nagrađenog glumca i vječnog neženje Leonarda DiCaprija. DiCaprio je organizirao party večer u Miamiju, a pozvao je i nekolicinu poznatih ljepotica i glumaca od kojih je fotoobjektivima uhvaćen Jamie Foxx kojeg je Knoll već upoznala i fotografirala se s njim. Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu.

A mnoge zanima i kako je prošlo upoznavanje s Drakeom te je li Knoll razmijenila i koju riječ s poznatim Leonardom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Kristijan Babić Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 1 Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 2 +19 Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 3 Celebrity Jeleni Perčin ovo je drugi razvod, a prije nego što se udala za devet godina mlađeg Momčila, šuškalo se da ljubi starijeg političara!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matilda Ledger - 3 Matilda Ledger - 2 Matilda Ledger - 1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Zanimljivosti Sa samo dvije godine je ostala bez slavnog oca, a danas mu neodoljivo nalikuje i podsjeća na njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene