Dobar početak godine za nju!

Knoll se pohvalila fotkom sa slavnim holivudskim frajerom, otkrila i u kakvom su stvarno odnosu!

Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s Jamiejem Foxxom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll dobro se provodi u Miamiju, gdje je dočekala Novu godinu i družila se sa slavnim holivudskim glumcem Jamiejem Foxxom, čime se pohvalila na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Elitno društvo Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

Nakon što je u pričama na Instagramu objavila nekoliko videa u kojima pleše pored 55-godišnjeg glumca, Ivana je sada sa svojim obožavateljima podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

"Nema boljeg nego započeti novu 2023. godinu s dobrim prijateljima", napisala je Ivana.

Ivana je u pričama na Instagramu objavila snimke u kojima se druži i pleše s Jamiejem u jednome noćnom klubu.

"Moj prijatelj Jaime Foxx je stigao. Miami gori", napisala je Ivana uz jednu od snimki.

Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu.

Da je za božićne blagdane otputovala izvan Hrvatske, Ivana se pohvalila prije nekoliko dana, kada je pozirala na jet-skiju okrenuta leđima u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji je više otkrio nego sakrio. U prvi je plan stavila svoju bujnu stražnjicu i uputila zavodljiv pogled kameri, dok se u pozadini nalazila vizura grada Miamija i zalazak sunca.

''Miammmi! Vidimo se za Novu godinu!'' napisala je u opisu fotografije i time dala do znanja da će i novogodišnju noć provesti u tom mjestu.

Samo dan ranije Ivana je objavila fotografije iz New Yorka. Prošetala se u pripijenoj majici s dubokim dekolteom, tajicama kojima je istaknula bujnu pozadinu i visokim čizmama, a na svojem je profilu na Instagramu podijelila video na kojem je okružuju obožavatelji koji su se s njom poželjeli družiti i fotografirati se. Njezina pojava nije promakla ni fotografima koji su se tamo našli, pa je i njima spremno pozirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 9 Sam Smith - 6 Sam Smith - 5 Sam Smith - 2 +26 Sam Smith - 1 Celebrity Poznati pjevač u vrućim hlačicama odradio novogodišnju šetnju, a zbog još jednog detalja svi su se okretali za njim

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene