Pozadina u prvom planu

Ivana Knoll nakon Katra izazvala pomutnju u New Yorku, pogledajte izdanje zbog kojeg su se svi s njom poželjeli družiti

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +20 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll nakon božićnih blagdana dobro se provodi u New Yorku, čime se pohvalila na društvenim mrežama, a njezina pojava na ulicama nije promakla ni tamošnjim fotografima.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ovih dana boravi u New Yorku, na čijim je ulicama izazvala pravu pomutnju nakon što se pojavila u kreaciji s prepoznatljivim navijačkim motivom kockica.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Ivana je prošetala u pripijenoj majici s dubokim dekolteom, tajicama kojima je istaknula bujnu pozadinu i visokim čizmama, a na svojem je profilu na Instagramu podijelila video na kojem je okružuju obožavatelji koji su se s njom poželjeli družiti i fotografirati se. Njezina pojava nije promakla ni fotografima koji su se tamo našli, pa je i njima spremno pozirala.

Povodom blagdana ugodno je iznenadila svoje fanove novom blagdanskom fotografijom, a za tu prigodu odjenula je kratku crvenu haljinicu s blagdanskim detaljima.

Prva u komentarima javila joj se Ecija Belošević, koja joj je uputila mnoštvo emotikona srca.

"Prezgodna si", "Kakva mačka", "Ti si najljepši božićni poklon", "Ti si jedino što želim ovih blagdana", "Savršena", "Ljepotice", samo su bili neki u nizu komentara.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 3 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) +14 Joan Collins (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene