Tamo je već putovala

Ivana Knoll u badiću koji je više otkrio nego sakrio najavila gdje će čekati Novu, odabrala omiljenu joj destinaciju

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll u prvi je plan stavila bujnu stražnjicu na jet skiju u Miamiju, pa otkrila da će tu i čekati Novu godinu.

Ivana Knoll za božićne je blagdane otputovala izvan Hrvatske, a iz jednog se velikog grada i poželjne turističke destinacije javila s jet skija.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Okrenuta leđima u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji je više otkrio nego sakrio, Knoll je u prvi plan stavila svoju bujnu stražnjicu i uputila zavodljiv pogled kameri, dok se u pozadini nalazila vizura grada Miamija i zalazak sunca.

''Miammmi! Vidimo se za Novu godinu!'' napisala je u opis fotografije, pa time dala do znanja da će i novogodišnju noć provesti u ovom mjestu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ispod objave brzinom munje proširili su se komentari, i to na arapskom jeziku, što ni ne čudi s obzirom na to da je Knoll bila prava zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Katru ove godine.

Samo dan prije Ivana je objavila fotografije iz New Yorka. Prošetala je u pripijenoj majici s dubokim dekolteom, tajicama kojima je istaknula bujnu pozadinu i visokim čizmama, a na svojem je profilu na Instagramu podijelila video na kojem je okružuju obožavatelji koji su se s njom poželjeli družiti i fotografirati se. Njezina pojava nije promakla ni fotografima koji su se tamo našli, pa je i njima spremno pozirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll nakon Katra izazvala pomutnju u New Yorku, pogledajte izdanje zbog kojeg su se svi s njom poželjeli družiti

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šabić, MasterChef - 2 Maja Šabić, MasterChef - 3 Maja Šabić, MasterChef - 4 Maja Šabić, MasterChef - 5 +31 Maja Šabić, MasterChef - 6 Celebrity Pobjednica MasterChefa željela je promijeniti profesiju, a dobila je i puno više od toga: "Izgradila su se prijateljstva za cijeli život!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene