nije uvijek bila bujna

Ivana Knoll pokazala svoju najmršaviju i najdeblju fazu, razlika je u čak 15 kilograma: "Sada ovo mrzim!"

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je pokazala kako je izgledala s 52 kilograma, a kako s 15 više, pa je otkrila koja joj je faza manje draga.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll stekla je veliku popularnost na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje je bodrila Vatrene u oskudnim navijačkim izdanjima.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Svojim zamamnim oblinama privukla je i pozornost brojnih svjetskih medija, no po povratku iz Katra otkrila je da nije oduvijek bila tako bujna.

U svojim pričama na Instagramu Knoll je pokazala kako je izgledala u svojoj najmršavijoj fazi.

"Najmršavija verzija mene, 52 kilograma. Sada ovo mrzim!" poručila je uz svoju staru fotku u bikiniju, a zatim je otkrila i da je ovog ljeta dosegla svoju najveću kilažu.

"67 kilograma - moja najdeblja faza ovog ljeta. Previše baklave i kebaba", napisala je preko fotke na kojoj pozira u vrućim hlačicama, a u prvom je planu njezina bujna pozadina.

Ivana nije propustila priliku ni da još jednom istakne da najviše voli biti u bikiniju, koji joj je i najdraže zimsko izdanje, a sve fotke možete pogledati u galeriji.

Na Instagramu se požalila i da joj je u Europi hladno te je uz još jednu fotku u minijaturnom badiću od pratitelja zatražila preporuku za putovanje u toplije krajeve.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana se pohvalila i da je nakon Svjetskog prvenstva nastavio vrtoglavo rasti broj njezinih pratitelja na Instagramu i sada ih ima više od 3,5 milijuna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +25 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Celebrity Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene