Hit-video!

Slavna manekenka uhvaćena u strastvenom klinču s mladim pjevačem, fanovi primijetili veliku slučajnost: ''Pa on je sve manifestirao!''

Harry Styles i Emily Ratajkowski - 1 Harry Styles i Emily Ratajkowski - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles i Emily Ratajkowski - 2 Harry Styles - 2 Harry Styles - 1 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +15 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

Novi videozapis pjevača Harryja Stylesa i manekenke Emily Ratajkowski postao je novi hit na društvenim mrežama, a evo i što je taj zanimljivi glazbenik govorio o njoj prije desetak godina.

Ako još uvijek niste, vrijeme je da pogledate snimku koja je trenutačno hit na internetu, a koja je ubrzo postala i predmet ismijavanja te tema o kojoj se priča već nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Harry Styles - 1 Ovo nitko nije očekivao! Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

Naime, popularni svjetski glazbenik Harry Styles viđen je u strastvenom klinču s manekenkom Emily Ratajkowski na ulicama Tokija, a taj, očito novi par, prepustio se strastvenim poljupcima pored jednog automobila.

Prolaznik koji je snimio dvojac objavio je snimku na internetu, a korisnici društvenih mreža brzo su rasplamsali situaciju reakcijama na njihovo ljubljenje.

Njihovu snimku možete pogledati OVDJE.

Još zanimljivije reakcije iznjedrila je i jedna činjenica koju su njihovi obožavatelji izvukli iz prošlosti.

Naime, Harry je prije nešto više od osam godina za manekenku Emily Ratajkowski rekao da je njegova celebrity simpatija. U prosincu 2014. godine grupa One Direction davala je intervju za meksičku televizijsku mrežu TeleHit, a Harryju je postavljeno pitanje koja mu se slavna osoba sviđa.

''Emily Ratajkowski'', rekao je tada stidljivi 21-godišnji Styles.

Podcasterica Amanda Hirsch na svojem Instagramu objavila je video i napisala: ''Harry je ovo manifestirao.''

Brzo su se skupili komentari ispod tog videa. ''Harry je manifestirao vezu s Emily od 2014. i uspio je'', ''San mu se ostvario'', ''Morate biti pažljivi s onime što želite'', ''A možda uspiju'', neki su od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Hirsch (@notskinnybutnotfat)

Inače, Harry je prije nekoliko mjeseci prekinuo i jednogodišnju vezu s glumicom i redateljicom Olivijom Wilde.

Krajem prošlog mjeseca pisalo se kako je Harry nakon prekida s Olivijom pronašao novu djevojku, no nije otkriven identitet te žene.

"Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je tada izvor.

Emily se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

A što će se dalje razviti između šarmantnog pjevača i manekenke, svi jedva čekaju vidjeti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere - 1 Richard Gere - 2 Richard Gere - 3 Richard Gere - 4 +25 Richard Gere - 5 Nekad i sad Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 3 +1 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene