Kakva promjena!

Slavna ljepotica odrekla se svog zaštitnog znaka, a samo jedan pokret bio je dovoljan da pokaže što krije ispod jakne

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski i Ashley Graham Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 5 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 4 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 6 +11 Emily Ratajkowski - 2 Galerija

Emily Ratajkowski pokazala je drastičnu promjenu imidža na modnoj reviji Marca Jacobsa u New Yorku.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski odrezala je svoju prepoznatljivu kosu, koja joj je godinama bila zaštitni znak i pohvalila se drastičnom promjenom na modnoj reviji Marca Jacobsa u New Yorku.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

31-godišnja Emily šokirala je sve svojom kratkom bob frizurom sa šiškama i znatno tamnijom nijansom boje kose, a neki sumnjaju da je riječ o periki.  Dodatnu je pažnju okupljenih privukla u trenutku kada je pokazala gole grudi ispod prozirnog bodija koji je nosila, a dogodilo se to kada je pozirala fotografima. Je li to bio slučajan ili namjeran potez zna samo ona, ali pohvalila se time na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Lijepa manekenka prošle se godine razvela od, sada već bivšeg, supruga Sebastiana Beara-McClarda s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera i to jer ju je prevario.

Nakon nekoliko mjeseci, u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ova šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 3 +21 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +18 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene