To je stvarno on?

Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

Zac Efron Zac Efron Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 2 Zac Efron Zac Efron Zac Efron Zac Efron Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) +11 Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Galerija

Zac Efron ovih dana snima svoj novi film "The Iron Claw", za čije se potrebe poprilično promijenio i rijetki su ga uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Holivudski glumac Zac Efron osvanuo je u neprepoznatljivom izdanju, s novom top formom, preplanulim tenom i podužom frizurom, s kakvom ga dosad nismo imali prilike vidjeti, i to sve kako bi utjelovio hrvača Kevina Von Ericha na setu novog filma "The Iron Claw", koji se snima u Louisiani.

Pogledaj i ovo Zac Efron Jednu stvar poriče Bivši seks simbol otkrio što se krije iza drastične promjene lica kojom je sve zgrozio: "Postali su jako, jako veliki"

Bivši miljenik tinejdžerica i zvijezda mjuzikla "The High School Musical", danas 35-godišnji Zac, snimljen je bez odjeće, ogrnut tek plavim ručnikom oko struka, a paparazzi su ga uspjeli uhvatiti u pauzi od snimanja.

Zac je nedavno progovorio o drastičnoj transformaciji lica, i to gotovo godinu dana nakon što je izazvao čuđenje obožavatelja, te tvrdi da je gadna nesreća koju je doživio kod kuće razlog njegova drugačijeg izgleda i da se nije podvrgnuo estetskim zahvatima.

Objasnio je da se poskliznuo na par čarapa dok je trčao u svom domu, nakon čega je bradom udario u granitnu fontanu. Dodao je i da je izgubio svijest te se probudio s bradom koja mu je visjela s lica. Otkrio je da su mu se mišići s unutarnje strane lica i čeljusti povećali zbog ozljede i da je tako došlo do transformacija.

"Mišići su samo narasli, postali su jako, jako veliki", izjavio je za magazin Men's Health, na čijoj će se naslovnici naći ovog mjeseca.

Zac je prošle godine postao meta ismijavanja na Twitteru nakon što se pojavio u emisiji Billy Nyea "Earth Day! The Musical" i počelo se šuškati da je bio na ubrizgavanju botoksa jer je njegovo lice izgledalo drugačije i natečeno.

Rijetko tko je tada poslušao što je Zac imao reći povodom Dana planeta Zemlje jer su se svi usredotočili na promjenu. Dok je dio obožavatelja istaknuo kako je očito da je bio na botoksu, drugi su objasnili da se udebljao.

"Odbijam vjerovati da je ovo Zac Efron", "Što mu se dogodilo s licem?", "Zac Efron je novi Mickey Rourke", "Zac Efron kao David Hasselhoff", "Zac Efron je nestao i pokušali su ga zamijeniti, no nisu imali dovoljan budžet", "Sjećate se da je slomio čeljust? Gdje je nestalo ono da se trebate voditi dobrotom? Brzo zabooravite takve stvari", bili su neki od komentara u objavama na Twitteru.

Inače, Efron je odlučio voditi opušteniji život i manje se posvetiti vježbanju nakon filma "Baywatch" iz 2017., u kojem je imao isklesano, mišićavo tijelo.

"Shvatio sam, kad sam završio snimanje tog filma, da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško", rekao je tada, no čini se kako se zbog nove uloge ipak predomislio.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal - 2 Nina Agdal - 3 Nina Agdal - 4 Nina Agdal - 5 +17 Nina Agdal (Foto: Instagram) Celebrity Kad se skinula, nitko nije mogao maknuti pogled s nje, tijelo je isklesala toliko da se vidi svaki mišić!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Wannapa Ponyon - 1 Wannapa Ponyon - 2 Wannapa Ponyon - 3 Wannapa Ponyon - 4 +17 Wannapa Ponyon - 5 Celebrity Ispovijest simpatične Tajlanđanke koju smo gledali u MasterChefu: ''Rekla sam da mi je on najdraži i još me straše njegovi komentari, ali sad imam novog omiljenog člana žirija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene