"20 godina mlađi odmah!"

Bivši seks-simbol žena riješio se svog zaštitnog znaka nakon pet godina, hoće li mu to vratiti laskavu titulu?

Russell Crowe Russell Crowe Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe Russell Crowe Russell Crowe Russell Crowe - 3 Russell Crowe - 2 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe IN magazin: Russel Crowe - 5 Russell Crowe (Foto: Profimedia) +18 Russell Crowe (Foto: AFP) Galerija

Russell Crowe obrijao je svoju gustu bradu nakon pet godina i tim se potezom pohvalio na društvenim mrežama.

Holivudski glumac Russell Crowe iznenadio je obožavatelje nakon što je obrijao svoju gustu bradu koja mu je bila zaštitni znak, i to prvi put nakon pet godina.

59-godišnji Russell javio se svojim obožavateljima na svom profilu na platformi X i pokazao novi imidž. Glumac je posljednjih godina postao prepoznatljiv po gustoj prosijedoj bradi, no čini se kako je odlučio da je vrijeme da je se riješi.

Otkrio je da je to prvi put da se obrijao u posljednjih pet godina, a dao je naslutiti da je to zbog neke nove filmske uloge.

"Glumac se priprema #20. Prvo brijanje od 2019.", obznanio je na platformi X.

Russell Crowe mi je bez brade:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Wow, izgledaš 20 godina mlađe!", "Izgleda dobro!" "Imaš lijepo lice koje se krilo iza sve te brade", "20 godina mlađi odmah", "Želim znati koji film namjeravaš snimiti, dobro si obrijan", neki su od komentara koje je dobio od svojih obožavatelja.

Russell, koji je rođen na Novom Zelandu i živi u Sydneyju, ove se godine sprema za čitav niz glumačkih projekata. Trebao bi glumiti u MMA akcijskom filmu "The Beast In Me", glumit će nacista Hermanna Göringa u povijesnoj drami Jamesa Vanderbilta "Nürnberg". Nedavno je snimio triler "Land of Bad" uz Liama i Lukea Hemswortha, dok bi se također trebao pojaviti u nadolazećem znanstvenofantastičnom filmu "Kraven the Hunter".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Petar Grašo, Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić Severina - 3 Severina - 1 Severina +25 Severina - 4 Celebrity Evo kako je Davor Bernardić reagirao na vijest da je Severini sud vratio sina, ranije je o njoj pričao i u Saboru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene