Kao drugi čovjek!

Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

Russell Crowe Russell Crowe Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe i Britney Theriot Britney Theriot Russell Crowe - 3 Russell Crowe i Britney Theriot - 6 Russell Crowe i Britney Theriot - 5 Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: IMDB) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +13 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe i Britney Theriot održali su zajednički koncert u Sydneyju, a čini se kako je glumac stvarno sretan sa svojom mlađahnom odabranicom.

Slavni holivudski glumac Russell Crowe nastupio je u Sydneyju u sklopu svoje glazbene turneje Indoor Garden Party Tour, a na pozornici mu se pridružila i njegova 28 godina mlađa djevojka Britney Theriot.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: Profimedia) baš se promijenio! Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

59-godišnji Russell poznat je kao veliki ljubitelj glazbe, a čini se da je svoju ljubav prenio i na 31-godišnju Britney, koja mu je prateća pjevačica. Par je uživao u nastupu za koji su oboje uskladili i crne odjevne kombinacije, a sve su popratili i fotografi koji su se tamo našli.

Upravo je Britney vratila Russellu vjeru u ljubav, i to nakon što mu razvod od bivše supruge Danielle Spencer nije lako pao. Bivši supružnici u braku su bili od 2003. do 2018. godine, a vijest da se razvode šokirala je njegove obožavatelje jer su djelovali kao skladan par. No Danielle je kasnije otkrila što im je zapravo presudilo.

"Završiš na mjestu na kojem niste prijatelji, ne možete biti tu za djecu niti da zajedno odlazite na premijere, slavite Božić ili što drugo što je važno djeci. To je bilo tužno. Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza je završila, ali ne i prijateljstvo", izjavila je Danielle u jednom od intervjua, a upravo je ona bila ta koja je razvod pokrenula.

Russell je nakon toga počeo prikupljati kilograme viška i prema pisanju stranih medija imao je gotovo 150 kilograma, no sve se promijenilo kada je upoznao Britney. Zbog nje je uspio skinuti 24 kilograma i vratiti vjeru u život. Neko su vrijeme kružile glasine da su se vjenčali u tajnosti, ali oni se o tome nisu oglasili, a detalje svog privatnog života uglavnom vješto čuvaju za sebe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 +23 Irina Shayk - 5 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta servirala puno gole kože pa podijelila mišljenja: "Nenormalno zgodna, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene