Rijetko ga viđamo

Roditelji su ga kao slatkog dječaka svuda vodili sa sobom, a on danas krije detalje privatnog života

Rocco Ritchie Rocco Ritchie Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rocco Ritchie - 4 Rocco Ritchie - 5 Rocco Ritchie - 1 Rocco Ritchie - 7 Rocco Ritchie - 6 Rocco Ritchie - 2 Rocco Ritchie - 3 Rocco Ritchie - 4 Rocco Ritchie - 5 Rocco Ritchie - 6 +13 Rocco Ritchie - 7 Galerija

Rocco Ritchie snimljen je s djevojkom Olivijom Monjardin u Londonu.

Sin legendarne Madonne i njezina bivšeg supruga Guya Ritchieja, 23-godišnji Rocco Ritchie snimljen je u javnosti nakon dugo vremena, a društvo mu ja pravila njegova djevojka Olivia Monjardin.

Paparazzi su ih uhvatili u Londonu, a mnogi su primijetili koliko Rocco nalikuje na oca. Detalje privatnog života inače drži podalje od znatiželjne javnosti, unatoč tome što je dijete slavnih roditelja, a s Olivijom se prvi put u javnosti pojavio na nedavnoj premijeri nove serije njegova oca "The Gentlemen".

Madonna i Guy 2016. godine završili su spor oko pitanja gdje bi Rocco trebao živjeti i to su se uspjeli nagoditi nekoliko sati prije nego što je sud trebao donijeti odluku.

Pogledaji ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 Celebrity Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Što se tiče Roccova ljubavnog života, posljednja djevojka s kojom su ga povezivali bila je manekenka Kim Turnbull 2016. godine. Tada su zajedno viđeni na nekoliko romantičnih izlazaka u Londonu, a godinu kasnije ona se pridružila njegovoj obitelji na odmoru u Švicarskoj.

Međutim, ljubavi je došao kraj nekoliko mjeseci kasnije, a Roccu je oko zapela tada 16-godišnju pjevačicu Chantelle Lee, s kojom se puno družio.

Pogledaji ovo Lourdes Leon Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

"Rocco je očaran sa Chantelle i već ju je upoznao sa svojim ocem. Jako su se zbližili u posljednje vrijeme", otkrio je tada za Mirror anonimni izvor blizak mladom Roccu, koji sada uživa s Olivijom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 1 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Kate Middleton i kralj Charles - 3 +30 Kate Middleton - 2 Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene