Još je zgodna!

Jedna od naših najatraktivnijih pjevačica vratila se na scenu s legendarnom grupom, evo koliko se promijenila od slavnih dana!

Majda Šušelj Tara Majda Šušelj Tara Tea Cimas/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Karma Grupa Karma Grupa Karma Grupa Karma Grupa Karma Majda Šušelj Tara Majda Šušelj Tara Majda Šušelj Tara Majda Šušelj Tara Majda Šušelj Tara +13 Majda Šušelj Tara Galerija

Majda Šušelj, poznatija kao Tara, opet nastupa s grupom Karma, koju je napustila 2014. godine.

Grupa Karma početkom 2000-ih bila je velika dance senzacija i njihova popularnost sezala je i daleko izvan granica Lijepe Naše.

S hitovima koji se pjevaju i danas, poput "Noćas te ne dam nikome", "Prije nego mi haljinu svučeš", "Zemljotres", "Sedam dana" i "Amore mio" svojevremeno su slovili kao najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod i stigli su čak do daleke Kine, a uživali su veliku popularnost u Sloveniji, Češkoj i Poljskoj.

Posebnu pozornost privlačila je atraktivna pjevačica Majda Šušelj, poznatija kao Tara, koja se iznenada odlučila povući iz grupe 2014. godine, kada su bili na vrhuncu slave.

Na scenu se ponovno vratila u rujnu 2018. godine, nakon četverogodišnje stanke, a tada je nastupala s T-bendom i izbacila je nekoliko pop-singlova, počela je pisati dječje pjesme na talijanskom jeziku, a radila je i kao radijska voditeljica.

U međuvremenu se i udala za počasnog konzula Kraljevine Tajlanda Michaela Pavlovića, s kojim je dobila i kćer Niku.

No Tara se sada vratila svojim dance korijenima i grupi koja ju je proslavila, a s Karmom je ovaj mjesec nastupila u Češkoj, gdje ih je dočekalo mnoštvo oduševljenih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T A R A official💋🎤 (@tara_ex_karma_official)

Zajedno s kolegama iz grupe ET i Colonia, Karma nastupa i na Cro dance večerima diljem Hrvatske, a uskoro imaju i koncert u Zagrebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T A R A official💋🎤 (@tara_ex_karma_official)

Kako Tara izgleda danas i koliko se promijenila od najslavnijih dana, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Danijela Martinović - 1 In Magazin: Danijela Martinović - 2 In Magazin: Danijela Martinović - 3 In Magazin: Danijela Martinović - 4 +25 In Magazin: Danijela Martinović - 5 inMagazin Danijela Martinović i njezin partner, inspektor Josip, odlučili su se na neobičan potez: ''To je bila i njegova i moja želja!''  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt +18 Lana Gojak Bajt Celebrity Naša glumica spontano se odlučila na veliku transformaciju, a nevjerojatno je koliko se promijenila od početka karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene