Više se i ne zove isto

Prije 16 godina bio je jedan od omiljenih domaćih voditelja, a onda mu se preko noći potpuno promijenio život!

Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević, Mia Kovačić Robert Anić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević za In Magazin - 3 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević Ivica Kovačević - 2 Ivica Kovačević - 4 Ivica Kovačević - 1 Ivica Kovačević - 5 +9 Ivica Kovačević - 6 Galerija

Ivica Kovačević 2007. se družio s Mijom Kovačić na otvorenju jedne parfumerije u Zagrebu, a godinu dana kasnije život mu se u potpunosti promijenio.

Voditeljica Mia Kovačić (40) jedno je od omiljenih lica Nove TV i na ekranima je prisutna već dugi niz godina, a oduvijek je bila i rado viđena gošća na svečanim događanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Sada su se pojavile njezine fotografije z 2007. godine, s otvorenja jedne parfumerije u Zagrebu, koje je okupilo brojne poznate Hrvate.

Mia se na događaju družila s Ivicom Kovačevićem, koji je u to vrijeme također bio poznato voditeljsko lice. No samo godinu dana kasnije napravio je potpuni životni zaokret.

Nekoć poznati novinar, glumac i plesač, 2008. godine na lotu je osvojio zelenu kartu, zbog čega je na vrhuncu karijere odlučio napustiti Hrvatsku i odseliti se u New York, gdje danas živi američki san.

Osim adrese promijenio je i ime, pa se sada zove Ivica Marc, a u Americi se uspješno bavi glumom i ostvario je uloge u serijama "Jessica Jones" i "Nasljeđe" te u filmovima "Ukleta vožnja" i "Kaviar".

"Bilo je dosta teško, ali ja imam cilj, uvijek nastojim u životu imati cilj pa mi na putu k tom cilju ništa nije teško", prisjetio se Ivica svojeg novog početka u emisiji IN magazin, a tom je prilikom otkrio da mu je ostvarenje dječačkog sna bilo raditi s Radom Šerbedžijom.

"Ja se sjećam Rade Šerbedžije kad sam bio klinac i samo gledajući ga, naučio sam puno o glumi, odnosu na setu i kriterijima. Oduševilo me jer Rade i nakon svih tih godina još uvijek nastoji naći ono neko savršenstvo, ne dopušta propuste", istaknuo je.

Ivica je danas i profesor.

"To je neki novi korak u mom životu. Vlasnice studija uočile su moj potencijal za pomaganje drugim glumcima i onda su mi ponudile da probam s jednim ili dva sata, i to me jako veseli. Najvažnije je što to me to učinilo i boljim glumcem", ispričao je Ivica u IN magazinu, a dodao je i da bi volio opet raditi nešto na hrvatskom.

Kako Ivica danas izgleda i koliko se promijenio u 16 godina, pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u hotelu Eden Roc - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 2 Poznati u hotelu Eden Roc - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 +16 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Zanimljivosti Kad bi zidovi slavnog hotela mogli govoriti: Pogledajte što su sve paparazzi snimili na njegovim balkonima, plažama, bazenu...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene