postoje od 2004.

Feminemke danas mame uzdahe svojom atraktivnom pojavom, a pogledajte kako su izgledale na počecima karijere!

Feminnem Feminnem Tomislav Kristo/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać i Pamela Ramljak Feminnem Feminnem, 2005. godine Feminnem, 2007. godine Feminnem, 2009. godine Feminnem - 1 Feminnem - 2 Feminnem - 3 Feminnem - 4 Grupa Feminnem i Alejuandro Buendija +18 Feminnem i Alejuandro Buendija Galerija

Pojavile su se fotografije Nede Parmać i Pamela Ramljak iz 2007. godine, kada su već žarile i palile s grupom Feminnem.

Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos zajedno su poznatije kao grupa Feminnem, s kojom nižu uspjehe nakon povratka na scenu, od kojih je posljednji pobjeda na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Pogledaj i ovo Nika Antolos Zgodna! Pjevačica naše hit-grupe plijenila pažnju u sakou ispod kojeg je nosila samo topić, društvo su joj pravile i lijepe kolegice!

Grupa je osnovana davne 2004. godine, ali u nešto drugačijem sastavu. Pamela i Neda u grupi su od samog početka, no treća se članica mijenjala tijekom godina. U originalnom sastavu pjevala je i Ivana Marić, koja je 2007. godine napustila grupu i pokrenula solokarijeru.

Sada su se pojavile fotografije Ivane i Nede upravo iz te godine kada su od trojca postale dvojac, a zajedno su bile na koncertu Ivane Radovniković. Iako je otad prošlo 16 godina, na fotografiji ih nije teško prepoznati jer su se vrlo malo promijenile te bi se čak moglo zaključiti da danas izgledaju još bolje nego tada.

Inače, Ivanu Marić u grupi je zamijenila Nikol Bulat, koja je ih je napustila 2009. godine, a feminemkama se tada umjesto nje pridružila Nika Antolos.

U ovom sastavu nastupaju i danas iako su imale dugu pauzu. Razišle su se 2012., dvije godine nakon što su pobijedile na Dori s pjesmom "Lako je sve", ponovno su se okupile prošle godine, a kao prvi singl izbacile su pjesmu simbolična naziva "Zajedno".

Kako su se feminemke mijenjale tijekom godina i u različitim sastavima, pogledajte u našoj galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 +18 Sandra Bagarić - 4 Nekad i sad Sandra Bagarić prisjetila se svojih manekenskih dana, na fotografijama je neprepoznatljiva: "Sad si puno ljepša!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene