bilo je to davno

Sandra Bagarić prisjetila se svojih manekenskih dana, na fotografijama je neprepoznatljiva: "Sad si puno ljepša!"

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Neja Markičević/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić +12 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Sandra Bagarić na Facebooku je podijelila svoje fotografije iz vremena kada se okušala kao manekenka.

Operna diva Sandra Bagarić (48) prisjetila se svojih mlađih dana.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović još su sretno zaljubljeni Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

"Manekenski dani", napisala je uz stare fotografije koje je objavila na svojem profilu na Facebooku i na kojima je nije baš lako prepoznati.

"Sad si puno ljepša!", "Djevojčica u usponu", "Wow, prekrasna", "Savršena", "Multitalentirana", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila od obožavatelja.

Iako se manekenstvom nikad nije profesionalno bavila, Sandra je zbog svojeg atraktivnog izgleda često bila angažirana za modne kampanje, editorijale, kao zaštitno lice brendova, a šetala je i modnom pistom.

I danas svojom pojavom izaziva divljenje gdje god se pojavi, a tvrdi da su za njezinu mladolikost i vitku figuru najzaslužniji dobri geni.

I na privatnom planu cvjetaju joj ruže, pa je tako prošli mjesec proslavila 30. godišnjicu ljubavi sa suprugom Darkom Domitrovićem.

Njih dvoje upoznali su se kada joj je on predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla sam: 'Ovom čovjeku ću roditi djecu!' Ta djeca sad već imaju 22 i 18 godina, ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) +13 Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Celebrity Ovoj ljepotici predviđali su blistavu karijeru, a onda je sve krenulo nizbrdo: Medije je punila skandalima, a danas više i ne nalikuje na sebe!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene