vole se već 30 godina

Domaći par s filmskom ljubavnom pričom: On joj je bio profesor, a ona je poželjela roditi njegovu djecu čim ga je ugledala!

Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 5 +5 Sandra Bagarić Galerija

Sandra Bagarić i Darko Domitrović vole se već 30 godine, a njihova ljubavna priča jedna je od najzanimljivijih na domaćoj estradi.

Operna diva Sandra Bagarić (48) i njezin suprug, pijanist Darko Domitrović (58), proslavili su okruglu obljetnicu svoje ljubavi.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović bio joj je profesor Izlazak ovog domaćeg para podsjetio je na početak njihove baš zanimljive ljubavne priče, koja se zauvijek zapečatila njezinom prosidbom na plaži!

Sandra je važan datum bilježila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Sretna nam 30. godišnjica ljubavi", napisala je, a čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Sandra i Darko imaju jednu od najzanimljivijih priča na domaćoj estradi.

Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13 i rekla 'Ovom čovjeku ću da rodim decu!' i ta djeca sad već imaju 22 godine i 18, i ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN Magazin.

Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi, a Darko je prepričao kako je to izgledalo.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Ali mi nije dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!", prisjetio se Domitrović.

Vjenčali su se 1997. godine, nakon pet i pol godine veze, no Sandra jedan drugi dan obilježava kao njihov početak.

"Od 1992. godine smo zajedno, ja računam od kad me on poljubio! Hahahaha... Brak, papiri, meni to ništa ne znači. Da, od 1992. godine pa vi računajte! Vječnost, previše!", objasnila je Bagarić za IN Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene