njegov zaštitni znak

Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

Mišo Kovač Mišo Kovač Goran Mehkek/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač bez brkova, 1970. godina Mišo Kovač, 1982. godina Mišo Kovač, 1990. godina Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 1 Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 +15 Koncert Miše Kovača u Splitu - 4 Galerija

Mišo Kovač na početku karijere nije imao brkove, koji su mu danas zaštitni znak, a poznato je i zašto ih je pustio.

Legendarnog Mišu Kovača danas je teško zamisliti bez gustih brkova koji u mu postali zaštitni znak, no u početku karijere nije ih imao.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač sprema spektakl u splitu Na koncert Miše Kovača dolaze obožavatelji iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana, a evo tko će mu se još pridružiti na pozornici

Brkove je odlučio pustiti nakon što je 1971. godine kod Zadra doživio prometnu nesreću od koje mu je ostao ožiljak iznad gornje usne. Iste je godina pobijedio na Splitskom festivalu s pjesmom "Više se nećeš vratiti" nakon čega je Mišo postao ovo što je i danas - neokrunjeni kralj estrade te ikona Dalmacije i nogometnog kluba Hajduk.

Kako je Mišo izgledao bez brkova davne 1970. godine, pogledajte u našoj galeriji, gdje smo izdvojili još njegovih fotografija iz prošlosti.

Mišu već neko vrijeme nismo imali priliku vidjeti u javnosti, a svoj zadnji koncert održao je u lipnju prošle godine. Tada je, nakon dvije godine pauze, zapjevao na Starom placu u Splitu, a na koncertu se okupilo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, i koji su uglas njim pjevali njegove najveće hitove.

Trebao je pjevati i u Vukovaru na dočeku 2023. godine, no koncert je otkazao zbog zdravstvenih problema, a umjesto njega nastupio je Mladen Grdović.

Mišo je prošle godine svojim zdravljem dobro zabrinuo obožavatelje jer je nekoliko puta bio hospitaliziran, a zbog zaraze koronavirusom je jedno vrijeme primao i kisik.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz +15 Sabina Jakubowicz Celebrity Razotkrila je tijelo u haljini ispod koje očigledno nije imala donje rublje, no jedan prizor na njoj djeluje i malo zabrinjavajuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene