"Tu sigurno nije na mene"

Ivana Kovač objasnila zašto je njezina kćerkica ista kao djed Mišo, ali i koju to svoju pjesmu ne može čuti!

Ivana i Mate Mišo Kovač Ivana i Mate Mišo Kovač Jakov Prkic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 Dalibor Petko, Mario Roth i Ivana Kovač - 3 Ivana Lovrić, Dalibor Petko i Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 In Magazin: Ivana Kovač - 1 In Magazin: Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 +17 Ivana Kovač Galerija

Ivana Kovač otkrila je zanimljive detalje iz privatnog života, a ispričala je i ponešto i o svojoj kćeri Eleni i ocu Miši Kovaču.

Naša pjevačica i kći legendarnog Mate Miše Kovača Ivana Kovač gostovala je u emisiji "Dalibor Petko Show", u kojem je otkrila brojne zanimljivosti o sebi, a između ostalog i koju svoju pjesmu ne može čuti.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 2 "Ovo je vrhunac vrhunca" Mišina "mala" otkrila kako se on osjeća zbog večeri za pamćenje, ni sama nije mogla sakriti emocije!

"Na početku karijere imala sam tremu pjevati ispred ćaće. Imala sam tremu pjevati čak i ispred same sebe", prisjetila se svojih početaka Ivana.

Ipak, kaže da joj je duet s Mišom i kasnije suradnja s grupom Magazin potpuno promijenila život.

"Rekla sam sebi - moraš, sad ili nikad. I tako sam malo-pomalo uspjela pobijediti tremu", rekla je.

Prva pjesma ipak nije nešto čime se ponosi. Naime, Ivanin početak dogodio se u duetu "Nema mi do tebe nikoga", koji je snimila s ocem Mišom.

"Pjesma je super, ali ja sam u njoj očajna. Osim što mi je to bila prva pjesma, pjevala sam i Mišinu lagu. A znamo koliko Mišo nisko pjeva, dolje je ko da kopa lavu. Apeliram na radijske urednike da je izbrišu iz svih foldera. Trebala bih tu pjesmu snimiti ponovno jer je odlična", izjavila je pjevačica.

Kaže da kćerkica Elena za had ne pokazuje interes za pjevanje.

"Voli plesati, a najviše voli biti u centru pažnje. Tu sigurno nije na mene, ali mogla bi biti na djeda", rekla je.

Ivana je predstavila novu pjesmu "Lom", koja je isprva pisana za Jolu.

"Hvala Joli što je odustao, meni je pjesma vrh. Netipična za mene, ali kad sam je čula, znala sam da je moja", izjavila je Ivana.

Pjesma će se naći na njezinu trećem albumu, koji je u pripremi i koji se očekuje do kraja godine. Također naljeto sprema duet s Draženom Zečićem.

"Na taj sam duet čekala deset godina, ali isplatilo se"’, rekla je Ivana te je najavila i buduću suradnju s Mariom Rothom iz Vigora, koji je bio Ivanin gost u emisiji, zajedno s Ivanom Lovrić iz Colonije, producentom Antoniom Perinom, autoricom Marijom Mirković i urednicom Klaudijom Čular.

Uz fotografiju i pletenje, Ivana je otkrila još jednu nepoznatu stranu sebe.

"Želim naučiti svirati bubanj", izjavila je Ivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 3 +25 Amanda Holden - 2 Celebrity Ima 52 godine, a izlasci bez jednog odjevnog predmeta su joj omiljeni, što je ovog puta bilo baš jako vidljivo!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene