''Tad je to izašlo van...''

Ivana Kovač otkrila kako ona zove tatu Mišu Kovača, a i koja je najveća laž koju je čula o sebi: ''Meni je to bio šok''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 +16 Andrea Šušnjara i Ivana Kovač Galerija

Ivana Kovač danas jedva čeka svaki izlazak na pozornicu, a u djetinjstvu i ranoj mladosti strahovala je od javnog nastupa. I to toliko da je čak planirala snimati pjesme, ali bez pojavljivanja u javnosti. U školi je bila odlikašica, a svojeg poznatog oca ne zove ni Mišo ni tata. Detalje je otkrila našoj Juliji Bačić Barać za IN magazin.

Kao djevojčica Ivana Kovač bila je potpuna suprotnost od svoje petogodišnje kćerkice Elene. Sramežljivosti se nije mogla riješiti ni kad se počela baviti glazbom.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač na Poljudu - 2 davno je ovo bilo! Prepoznajete li legende domaće glazbene scene? Fotografiju koja budi nostalgiju objavila je poznata pjevačica

''Bila sam ja sramežljiva još kad sam počela pjevati i onda mi je Huljić rekao: 'Oš pivati, mala, ili nećeš pivati?' Kad sam kretala, potpisala sam ugovor, ali je moj uvjet bio da nikad ne nastupam javno jer sam toliko sramežljiva da bih jednostavno umrla, dok nisam ušla u Magazin, onda mislim što ćeš. Što se tiče razgovora, blebećem sto na sat, ali stati na binu među sve te ljude, uf...'' priznala je Ivana. 

Danas je sve suprotno od onoga što je nekad bila. Dominira pozornicom kad god se na njoj pojavi, a ovih dana objavila je i i novu pjesmu naziva "Lom".

''To je ustvari bila pjesma za Jolu. Kako se zeznuo čovjek'', priča Ivana. 

Umjesto Jole "Lom" je otpjevala Ivana, koja nam je otkrila kako je tulume ostavila iza sebe. U srednjoj školi voljela je izlaske, ali uvijek je pazila i da ima odlične ocjene.

''Kad bih dobila 4, meni bi bilo neugodno, a 3 tek, to bi bio životni stres, to bi meni bilo - pokrij se kapom i ne izlazi više van, i onda bih učila ko manijak samo da dobijem 5'', prisjetila se. 

Prije nego što se počela baviti glazbom, radila je različite poslove.

''Radila sam kao administrator u jednoj firmi i kao prevoditelj sam putovala na Tajland i prevodila s engleskog na hrvatski'', priča. 

Ipak, više ju je privlačila glazba, a već na početku karijere u novinama je pročitala, kaže, najveću laž o sebi.

''Osim što sam 70 puta bila trudna i 70 puta sam im morala objašnjavati - donijet ću vam liječničke nalaze ljudi, nisam trudna,  uporno su me htjeli napraviti trudnom. Jedina laž, i to me jako pogodilo jer sam tek počela pjevati... Pjevala sam u grupi Magazin prvi Splitski festival i izašlo je - Ivana Kovač se izderala na radnika scene. A ja ne mogu biti bolja od kruha, obožavam radnike scene i meni je to bio šok'', priča Ivana. 

Velika potpora otkako je krenula u glazbene vode joj je otac, a njega, otkrila nam je, ne zove ni tata ni Mišo.

''Ja njega zovem Tozo, a to je jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo i onda ga zovem Tozo'', priča Ivana. 

I sa Lidijom, Mišinom suprugom, u sjajnim je odnosima.

''Najviše smo se povezale posljednjih nekoliko godina kad sam ja odrasla. Najbitnije je da su njih dvoje sretni, sve ti se ustvari svodi na to da si sretan'', kaže Ivana. 

Tko bolje pjeva - mama ili djed, zna malena Elena.

Možda baš Elena bude još jedna Mišina nasljednica na pozornici.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene