Nije bila u pravu

Ivana Kovač otkrila sve o najvećem strahu iz djetinjstva, a evo i zašto je mislila da će svi vikati kako je Mišina mala očajna

Ivana Kovač Ivana Kovač PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 In Magazin: Ivana Kovač - 3 In Magazin: Ivana Kovač - 5 In Magazin: Ivana Kovač - 4 Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač +3 Ivana Kovač Galerija

Ivana Kovač je u emisiji Happy FM-a ispričala neke dosad nepoznate detalje iz privatnog života, ali i kako se osjeća njezin otac Mišo Kovač nakon što je odgodio koncert na dočeku u Vukovaru.

Ovotjedna gošća Special Happy Showa na Happy FM-u bila je pjevačica Ivana Kovač. Temperamentna Dalmatinka u svijet estrade, s kojim je uz oca tako reči odrastala, ušla je vrlo sramežljiva i rezervirana.

Pogledaj i ovo Mišo i Ivana Kovač "Na Mount Everestu" Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

Ivana je između ostalog otkrila kako se u mladosti doslovce bojala mikrofona, što su rijetki dosad znali.

“Bila sam jako sramežljiva, baš pretjerano, ovo sada nisam ja onda. Kako sam svirala klavir Mišo je došao na ideju da sviram na njegovom koncertu. Odbila sam ga, dok nije rekao da ću biti okrenuta prema zidu da ne vidim publiku. To sam preživjela, pa je došao na ideju da snimimo duet. Pomislila sam bit će grozno vikat će mala Mišina je očajna, ali proći će za misec dana. I tako sam ja ušla u studio i zaljubila se u sekundi. Uskoro je krenula moja karijera, ali potpisala sam ugovor pod jednim uvjetom, a to je da neću pivat odnosno nastupati uživo. Valjda sam jedina imala tu odredbu u ugovoru? Onda se dogodio Magazin, u kojem sam jako puno naučila i skužila da zapravo nemam strah od ljudi, nego da je to moje prirodno okruženje”, ispričala je Ivana.

Da dobro funkcionira pod stresom i koliko je spontana i snalažljiva, Ivana je potvrdila još jednom zanimljivošću iz privatnog života.

“Krenula sam u Dalmaciju, bila sam sama u autu, negdje na autocesti oko Karlovca mi je pukla guma i što sam mogla, upalila sam Youtube i promijenila gumu”, pohvalila se.

Ivana je nedavno objavila novu pjesmu “Lom”, koja je napisana za Jolu, ali ona se u njoj pronašla. Ipak kada je sama s kćeri, ne izvodi ni svoje ni Mišine hitove: "Eleni sam prvo pustila ACDC, još dok je bila u trbuhu".

Iako je radi zdravstvenih problema otkazao novogodišnji koncert u Vukovaru, otkrila nam je da je Mišo dobro i najavila koncerte u skoroj budućnosti.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 +16 Mads Mikkelsen - 4 Celebrity Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene