Sve zbog slavnog oca

Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

Paris Jackson Paris Jackson Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson - 1 Paris Jackson - 6 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 2 Paris Jackson - 3 Paris Jackson - 4 Prince, Paris i Blanket Jackson - 5 Prince, Paris i Blanket Jackson - 4 Prince, Paris i Blanket Jackson - 3 Prince, Paris i Blanket Jackson +25 Paris Jackson - 6 Galerija

Paris Jackson zbog poznatog oca odrastala je pod povećalom javnosti, a danas je i sama javna osoba.

Kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona, 25-godišnja Paris Jackson nije mogla proći ispod radara na nedavnoj dodjeli Grammyja u Los Angelesu.

Paris je na crveni tepih stigla u crnoj haljini s velikim izrezom s prednje strane i u kojoj je pokazala puno gole kože, ali na njoj nije bilo ni traga čak 80 tetovaža kojima je ukrasila tijelo pa su se mnogi zapitali kamo su nestale.

"Željela sam ovoj Celine haljini dati poseban trenutak. Volim piercinge, tetovaže, sve modne stvari za tijelo, ali ponekad to može odvratiti pozornost od umjetnosti", objasnila je za Extra TV.

Pogledaji ovo Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 4 Celebrity Kontroverzni brak s Michaleom Jacksonom obilježile su optužbe za pedofiliju, a svi pamte i čudan poljubac s dodjele MTV nagrada

Paris je također otkrila da je njezin makeover započeo već u 5 sati ujutro, a inspirirao ga je vizažist kojeg je upoznala na setu "Američke horor priče" 2021. godine.

Paris Jackson bez tetovaža izgleda:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Stekla sam prijatelja kad sam radila AHS prije nekoliko godina, Tysona Fountainea. On je našminkao moje tijelo za jednu od mojih golih scena koje sam imala. Kada sam odlučila ovo učiniti s CoverFX-om, odlučila sam mu se obratiti. Imala sam cijeli svoj tim iz snova. Imala sam Tysona i Paulyja Blancha za lice i Milesa Jeffriesa za kosu", izjavila je Paris za Access Hollywood.

Pogledaji ovo Blanket Bigi Jackson Nekad i sad Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

Paris inače ima oko 80 tetovaža, dvije tetovaže posvetila je braći, dok je njih čak devet posvetila pokojnom ocu Michaelu.

Mlada manekenka, glazbenica i glumica u usponu već ima i brojne obožavatelje koji je zaustavljaju gdje god se pojavi, a poznata je po golišavosti s kojom nikada nije imala problema te je jednom prilikom na Instagramu objasnila i kako se najbolje osjeća kada na sebi nema ništa, što je tada popratila i svojim golim fotkama koje je kasnije ipak obrisala.

Inače, Paris je srednje dijete pokojnog kralja popa i ima starijeg brata Princea te mlađeg Blanketa. Majka joj je medicinska sestra Debbie Rowe, a ime je dobila po gradu u kojem je začeta. Kumovi su joj Elizabeth Taylor i Macaulay Culkin. Nakon što su joj se roditelji rastali, živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine, a majku je upoznala tek s 13 godina. Paris je kroz puno toga prošla, kao djevojčica se morala skrivati ispod maski zbog očevih obožavatelja, a priznala je jednom prilikom da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

Kći kralja popa teška je više od 100 milijuna dolara, ali sama želi ostvariti svoju karijeru modela, glazbenice i glumice. Kada navrši 30 godina, naslijedit će trećinu Jacksonova bogatstva, pet godina kasnije dobit će još jedan dio, a posljednji dio dobit će kada bude imala 40 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i kći Serafina - 5 Jennifer Garner i kći Serafina - 4 Jennifer Garner i kći Serafina - 3 Jennifer Garner i kći Serafina - 2 +25 Jennifer Garner i kći Serafina - 1 Celebrity Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene