Dugo ga nije bilo

Pamtimo ga kao pravog slatkiša iz hit-serije, ali ovih dana malo tko ga uspije prepoznati na prvu!

Joshua Jackson Joshua Jackson Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Jackson Joshua Jackson Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Joshua Jackson Joshua Jackson - 6 Joshua Jackson - 5 Joshua Jackson - 4 +7 Joshua Jackson - 3 Galerija

Joshua Jackson snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na ulicama Calabasasa.

Američki glumac Joshua Jackson u javnosti se u posljednje vrijeme više ne pojavljuje često, no ovih je dana snimljen na ulicama Calabasasa, i to u gotovo neprepoznatljivom izdanju.

Pogledaj i ovo Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) lijepa vijest Prekinuli su pa zatajili vjenčanje i trudnoću, ali su poželjeli otkriti da su postali roditeljI

44-godišnjeg Joshuu s neurednom frizurom i podužom, prosijedom bradom nije lako prepoznati, no paparazze ovaj put nikako nije uspio izbjeći.

Joshua se proslavio u seriji "Dawson's Creek", a na sceni je ostao do danas. Kada je serija završila sa snimanjem, glumio je u još jednoj uspješnici - "Fringe", a u posljednje ga vrijeme publika zna i po seriji "Afera". Nekoliko je godina hodao s kolegicom Diane Kruger, no raskinuli su 2016. godine, a dvije godine kasnije započeo je vezu s manekenkom Jodie Turner-Smith. Vjenčali su 2019. godine, a 2020. godine na svijet je došlo njihovo prvo dijete.

Par je započeo vezu nakon što se upoznao na rođendanskoj zabavi repera Ushera u listopadu 2018. godine, a Jodie je jednom prilikom priznala da se s Joshuom odmah osjećala spremnom za dijete nakon što je shvatila da je pronašla pravu osobu s kojom će provesti ostatak svog života.

"Najvažnije za mene je da znam da će mi biti dobar životni partner. Život ima mnogo varijabli, ali kad sam znala da sam upoznala pravu osobu, nisam se bojala", objasnila je na društvenim mrežama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar Kaja Vidmar +11 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +15 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka u badiću s izrezima s prednje strane pokazala čime je zaslužila tu titulu, komentar joj je ostavio i Neven Ciganović!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene