strastveno se grlili i ljubili

Nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga: Ovi prizori nastali su vrlo brzo nakon objave o njegovu razvodu!

Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 1 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 5 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 4 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 7 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 8 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 6 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 3 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 2 Joshua Jackson i Lupita Nyong'o - 9 Lupita Nyong‘o - 1 Lupita Nyong‘o - 2 +9 Lupita Nyong‘o - 3 Galerija

Joshua Jackson i Lupita Nyong‘o snimljeni kako uživaju na plaži, a njihova veza uslijedila je vrlo brzo nakon njegovog razvoda s bivšom suprugom.

Fotografi su ovih dana uhvatili strastveni poljubac Joshue Jacksona i Lupite Nyong'o, a par je slavio glumičin 41. rođendan u Puerto Vallarti u Meksiku.

Zvijezda filma "Black Panther" i 45-godišnji glumac koji se proslavio serijom "Dawson‘s Creek", viđeni su kako uživaju na pješčanoj plaži. Par se držao za ruke, opušteno grlio, uživajući u prekrasnom sunčanom danu, piše Page Six.

Glumci su prije tri mjeseca potvrdili svoju romansu držeći se za ruke dok su šetali Joshua Treejem u Kaliforniji. Nyong’o i Jackson prvi put su viđeni zajedno u listopadu 2023. dok su bili na turneji Janelle Monáe "The Age of Pleasure" u Inglewoodu.

Međutim, tada su izvori za TMZ rekli da se između glumaca ne događa ništa romantično. No, čini se da to nije istina.

Izlazak je uslijedio manje od tri tjedna nakon što je Jodie Turner-Smith, podnijela je zahtjev za razvod od Jacksona nakon četiri godine braka.

Glumica je navela nepomirljive razlike kao uzrok razlaza i zatražila zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri Janie. Bivši par koristio je "Janie" kao alias za svoju kćer. Otkriveno je da je njezino pravo ime Juno u sudskim dokumentima.

Iako je izvor za Us Weekly rekao da je Jacksona potpuno zatekao zahtjev za razvod, drugi je izvor za People rekao da su bili u vrlo nezdravom braku.

U međuvremenu, Nyong‘o je na Instagramu potvrdila da se razišla s dečkom Selemom Masekelom zbog njegove prevare.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić +20 Ankica Dobrić Celebrity Naša glumica nakon teške bitke za život izgleda bolje nego ikad, teško je povjerovati i da je već 40 godina na sceni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene