povratak u 2010.!

Pogledajte šaroliku ekipu s kojom je Goran Navojec slavio rođenje sina, neke poznate Hrvate na starim je fotkama baš teško prepoznati!

Filip Šovagović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Filip Šovagović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Zarko Basic/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Šovagović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Tarik Filipović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Boris i Mario Mirković na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Gordan Jandroković, 2010. godina Bojan Navojec na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Bojan Navojec Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec - 1 +2 Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec - 2 Galerija

Goran Navojec je 2010. godine proslavio rođenje sina u krugu bliskih prijatelja, među kojima su se našla i neka iznenađujuća lica.

Glumac Goran Navojec danas je ponosni otac 13-godšnjeg Grgura, a sada su iz prošlosti isplivale fotografije s proslave njegova rođenja.

Pogledaj i ovo In Magazin: zvijezde i mršavljenje - 2 ''nema čarobnog napitka'' Skinuli kile i doslovno se prepolovili: Otkrivamo tajne drastičnih mršavljenja domaćih zvijezda!

Goran je sina dobio s bivšom suprugom, plesačicom i koreografkinjom Larisom Lipovac Navojec, a povodom njegova rođenja u jednom zagrebačkom pubu okupio je baš šaroliku ekipu.

Tako je među uzvanicima bio i današnji predsjednik sabora Gordan Jandroković, za kojeg nismo znali da je u Goranovu bliskom krugu prijatelja. Slavlje nije propustio ni ponosni striko, Goranov brat Bojan Navojec, koji je danas u puno boljoj formi nego tad.

Na fotografijama nije lako prepoznati glumca Filipa Šovagovića, kojeg smo posljednjih godina navikli viđati s bradom, a i on je tada bio malo punašniji nego danas.

S Goranom su slavili i Tarik Filipović te braća Boris i Mario Mirković, a oni se otada nisu pretjerano promijenili, pa ćete h odmah uočiti.

Podsjetimo, Goran i Larisa vjenčali su se 2009. godine u viškoj crkvi Gospe od spilica, a svadbeno slavlje organizirali su u vrtu renesansnog ljetnikovca iz 16. stoljeća. Dan nakon vjenčanja s prijateljima su slavili i na beach partiju u uvali Stončica.

Njihova bračna idila potrajala je šest godina, a nakon razvoda oboje su pronašli nove partnere te su ostali u dobrim odnosima.

"Pa nema tu puno filozofije. Stavili smo dijete na prvo mjesto. On treba i tatu i mamu jednako. Mi smo se razišli u miru, kao prijatelji. Uvijek smo bili vrlo otvoreni, jednostavni i nesvadljivi. Imamo i fantastične partnere. Volimo provoditi vrijeme zajedno. Ne znam... Nemam poseban savjet osim da ljudi pokušaju biti normalni, ne biti bijesni ili ljuti. Rastava nije jednostavan proces, ali važnije je ostati prijatelj, u dobrim odnosima i biti zajedno tu za svoje dijete. Znam da to nije uvijek moguće, ali Goran i ja valjda smo imali sreću", ispričala nam je nedavno Larisa, koja je u sretnoj vezi sa šest godina mlađim DJ-em Hrvojem Jelinčićem.

Goran je nakon razvoda pronašao sreću s kolegicom Marijom Škaričić, no svoju privatnost uspješno skriva, pa se malo zna o njihovim planovima.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene