u zanimljivom društvu

Prepoznajete li domaćeg političara na fotografiji staroj 13 godina? Hvalio se mišićima, no prosudite sami...

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Zarko Basic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković, 2010. godina Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan i Klara Jandroković Gordan i Klara Jandroković - 3 +17 Gordan i Klara Jandroković - 2 Galerija

Pojavile su se fotografije Gordana Jandrokovića iz 2010. godine, na kojima ga baš i nije lako prepoznati.

Gordan Jandroković predsjednik je Hrvatskog sabora od 2017. godine, a na domaćoj političkoj sceni prisutan je od ranih 2000-ih.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković zaljubili se na prvi pogled Gordan Jandroković u rijetkom javnom izlasku sa suprugom, koju je osvojio na plaži, ona je pokazala noge u ljetnoj haljinici!

Sada su se pojavile njegove fotografije iz 2010. godine, kada je bio ministar vanjskih poslova i europskih integracija, nakon čega je postavljen na mjesto potpredsjednika Vlade.

Gordan je tada bio na proslavi rođenja djeteta glumca Gorana Navojca, koji je s tadašnjom suprugom, plesačicom i koreografkinjom Larisom Lipovac Navojec, dobio sina Grgura.

Jandroković nije došao praznih ruku i nosio je vrećicu s poklonom, a na fotografijama ga nije baš lako prepoznati jer nema bradu i ima tamniju i gušću kosu.

Iako se svojevremeno hvalio isklesanim mišićima, čini se da je u vrijeme nastanka ovih fotografija bio u malo punašnijoj fazi.

Podsjetimo, Jandroković je prije dvije godine na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćicama, kojom je odgovorio na komentar predsjednika Milanovića.

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami..." napisao je tada.

Što se tiče njegova privatnog života, Gordan sa suprugom Sonjom Jandroković ima troje djece, sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru, a u braku su od 1994. godine.

Još Jandrokovićevih fotografija iz prošlosti pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene