to je on?!

Odigrao je nezaboravnu ulogu u filmu Forrest Gump, no teško je povjerovati da je to isti glumac kojeg već godinama gledamo u hit-seriji!

Gary Sinise Gary Sinise Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Sinise Gary Sinise Gary i Mac Sinise - 1 Gary i Mac Sinise - 2 Gary Sinise - 1 Gary Sinise - 2 Gary Sinise - 3 Gary Sinise - 4 Gary Sinise - 5 Gary Sinise - 6 +7 Gary Sinise - 7 Galerija

Gary Sinise glumio je poručnika Dana Taylora u filmu "Forrest Gump", a zadnjih je godina poznat po ulozi u popularnoj kriminalističkoj seriji.

Američki glumac Gary Sinise (68) našao se u središtu pažnje zbog obiteljske tragedije.

Njegov sin Mac Sinise preminuo je u dobi od 33 godine, nakon višegodišnje borbe s rijetkim rakom kostiju.

"Kao i svaka obitelj koja doživljava takav gubitak, slomljena smo srca i snalazili smo se kako smo mogli. Kao roditeljima, jako je teško izgubiti dijete. Moje je srce sa svima koji su pretrpjeli sličan gubitak i sa svima koji su izgubili voljenu osobu", napisao je Gary na stranici svoje zaklade.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gary Sinise Foundation (@garysinisefoundation)

Garry je zadnjih godina najpoznatiji po ulozi u popularnoj kriminalističkoj seriji "CSI:NY" u kojoj glumi glavnog detektiva Maca Taylora.

No uloga koja mu je obilježila karijeru svakako je bila u kultnom filmu "Forrest Gump" iz 1994. godine.

Pogledaji ovo Michael Conner Humphreys - 3 Nekad i sad Ovog slatkog dječaka iz Forresta Gumpa svi pamte po kultnoj rečenici, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

Sinise je utjelovio lik poručnika Dana Taylora, ratnog veterana i invalida, koji tijekom filma postaje jedan od najbližih prijatelja Forresta Gumpa.

Jeste li prepoznali da je riječ o istom glumcu?

Jeste li znali da poručnika Dana Taylora i detektiva Maca Taylora glumi isti glumac?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Sinise je sina Maca dobio sa suprugom i također glumicom Moirrom Harris, s kojom je u braku od 1981. godine, a zajedno imaju još kćeri Sophie i Elle.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos i Bogoljub Vidaković Martina Vrbos i Bogoljub Vidaković Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos +26 Martina Vrbos Zanimljivosti Tko je suprug naše pjevačice koja je htjela predstavljati Srbiju na Eurosongu? Od nje je mlađi šest godina i u javnosti se rijetko pojavljuju skupa

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom +20 Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom Celebrity Udovica i kći Milana Bandića nisu propustile obilježiti godišnjicu njegove smrti, ostavile su mu dirljivu poruku na grobu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene