samozatajne dame

Udovica i kći Milana Bandića nisu propustile obilježiti godišnjicu njegove smrti, ostavile su mu dirljivu poruku na grobu

Milan i Vesna Bandić Milan i Vesna Bandić Marko Miscevic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom Milan Bandić sa suprugom Vesnom, kćeri Anamarijom i psom Rudijem Milan Bandić sa suprugom Vesnom, kćeri Anamarijom i psom Rudijem Milan Bandić s kćeri Anamarijom Milan Bandić s kćeri Anamarijom +14 Milan Bandić sa suprugom Vesnom i psom Rudijem Galerija

Na treću godišnjicu smrti Milana Bandića, njegove udovica Vesna i kći Anamarija na grobu su mu ostavile vijenac s posvetom.

Prošle su točno tri godine od smrti bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Bandić je iza sebe ostavio neutješne suprugu Vesnu i kćer Anamariju, koje nisu propustile obilježiti njegovu godišnjicu smrti.

Vesna i Anamarija Bandić na Milanovu grobu ostavile su vijenac s dirljivom posvetom.

Pogledaji ovo Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

"Hvala na beskrajnoj ljubavi i dobroti, tvoji Vesna i Anamarija", napisale su, a Bandićev grob na godišnjicu smrti preplavili su i brojni drugi vijenci.

Vesna i Milan upoznali su se dok je on još bio brucoš na Fakultetu političkih znanosti, a ona je tada taman završila Školu primijenjenih umjetnosti. Vjenčali su se 1981. godine, a devedesetih su se fiktivno razveli, kako bi Vesna mogla povoljnije otkupiti stan u Zagrebu u kojem je živjela njezina baka. Zatim su 2003. godine obnovili svoj brak.

Pogledaji ovo Natalija Prica i Milan Bandić Celebrity Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

Vesna se rijetko pojavljivala u javnosti s Milanom, no bila mu je podrška u svim važnim političkim trenucima, kao i kći Anamarija.

Kako izgledaju samozatajne Vesna i Anamarija Bandić, pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos i Bogoljub Vidaković Martina Vrbos i Bogoljub Vidaković Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos +26 Martina Vrbos Zanimljivosti Tko je suprug naše pjevačice koja je htjela predstavljati Srbiju na Eurosongu? Od nje je mlađi šest godina i u javnosti se rijetko pojavljuju skupa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene