obiteljska tragedija

U 33. godini preminuo sin zvijezde CSI-a: ''Slomljena smo srca, snalazili smo se kako smo mogli''

Gary i Mac Sinise - 1 Gary i Mac Sinise - 1 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Gary i Mac Sinise - 1 Gary i Mac Sinise - 2 Gary Sinise - 1 Gary Sinise - 2 Gary Sinise - 3 Gary Sinise - 4 Gary Sinise - 5 Gary Sinise - 6 Gary Sinise - 7 Gary Sinise - 8 +5 Gary Sinise - 9 Galerija

Glumac Gary Sinise, kojeg pamtimo po ''Forrestu Gumpu'' i ''CSI-u'', podijelio je tragičnu vijest da je preminuo njegov sin Mac Sinise.

Glumac Gary Sinise, kojeg pamtimo po ulogama u filmu ''Forrest Gump'' i seriji ''CSI: NY'' podijelio je tragične vijesti sa svojim obožavateljima.

Njegov sin Mac Sinise preminuo je u dobi od 33 godine.

68-godišnji glumac objavio je na stranici zaklade da je njegov sin preminuo 5. siječnja nakon višegodišnje borbe s rijetkim rakom kostiju. Sahranjen je 23. siječnja.

Rak mu je dijagnosticiran u kolovozu 2018. godine. Išao je na nekoliko operacija, ali, nažalost, pregled 2019. godine pokazao je da se rak širi.

"Time je započela duga bitka koja ga je sve više onesposobljavala kako je vrijeme prolazilo. Borba s rakom bila je sve teža", piše na stranici zaklade Gary Sinise.

"Kao i svaka obitelj koja doživljava takav gubitak, slomljena smo srca i snalazili smo se kako smo mogli. Kao roditeljima, jako je teško izgubiti dijete. Moje je srce sa svima koji su pretrpjeli sličan gubitak i sa svima koji su izgubili voljenu osobu", napisao je Gary.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gary Sinise Foundation (@garysinisefoundation)

"Borba naše obitelji s rakom trajala je pet i pol godina i postajala je sve izazovnija kako je vrijeme prolazilo. Iako nas srce boli, tješi nas spoznaja da se Mac više ne bori. Vodio je tešku bitku protiv raka koji nema lijeka, ali nikada nije prestao pokušavati", dodao je.

Mac je uz oca svirao u bendu sve dok se nije razbolio.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 10 Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 9 +26 Vlatka Pokos - 12 Nekad i sad Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos +21 Martina Vrbos Celebrity Hrvatica nastupila na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, poslušajte njezinu izvedbu, a evo i kakvi su komentari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene