U mini bikiniju

Slavna glumica objavila prvu fotku s unukom, ali svi se samo čude kako ona izgleda sa 60 godina!

Demi Moore Demi Moore Demi Moore/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore Demi Moore - 1 Demi Moore Demi Moore i Rumer Willis - 4 Demi Moore i Rumer Willis - 1 Demi Moore i Rumer Willis - 2 Demi Moore - 5 Demi Moore - 6 +16 Demi Moore - 7 Galerija

Demi Moore objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s unukom, no svu je pažnju ukrao njezin izgled.

Holivudska glumica Demi Moore očarala je obožavatelje svojim mladolikim izgledom dok je pozirala za preslatku fotografiju koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira s tek nedavno rođenom unukom.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

60-godišnja Demi pozira uz bazen u bikiniju, a u naručju drži djevojčicu Louettu, koju je njezina kćer Rumer Willis dobila sa svojim dečkom Derekom Richardom Thomasom. No najveću pažnju privukla je njezina linija i mladolik izgled kojima se svi dive, kao i fotografije iz njezinih mlađih dana.

"Krug života. Sretan Majčin dan!" napisala je glumica uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Ovo je nevjerojatno", "Predivna si", "Ti si savršena žena", "Izgledaš sjajno", "Demi Moore u bikiniju, može li bolje?", "Fotografije su prekrasne", "Ti si moja djevojka iz snova", "Najseksi baka", "Kako lijepa baka", "Kad budem starija, želim izgledati kao ti", samo su neki od komentara koje je dobila.

Glumica je Rumor i njezine sestre Tallulah i Scout dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom, kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija, a one su mu velika podrška u svemu što prolazi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Celebrity Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene