Nakon vraćene slobode

Godine burnog života ostavile su traga na izgledu bivše slatkice, a sada je najavila novu promjenu: "Puno mi je bolje i naučila sam..."

Amanda Bynes Amanda Bynes Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes Amanda Bynes - 1 +23 Amanda Bynes - 2 Galerija

Amanda Bynes je putem društvenih mreža progovorila o vlastitom zdravlju i otkrila kakvi su joj planovi i kako se osjeća nakon teškog perioda.

Bivša tinejdžerska glumačka zvijezda Amanda Bynes posljednjih je godina prolazila kroz težak period, no čini se kako je sada usredotočena na svoje boljitak, a između ostalog želi se vratiti na svoju staru kilažu.

37-godišnja Amanda, koja je ovih dana odbila ispričati svoju priču o zlostavljanju koje je prolazila kao mlada djevojka u TV dokumentarcu "Quiet On Set: The Dark Side of Kids", obavijestila je pratitelje na Instagramu o svom zdravlju.

"Dobila sam više od 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog depresije. Sada mi je puno bolje i naučila sam raditi nešto drugo kada mi se ne da vježbati i jesti zdravo. Trenutno imam 73 kilograma i želim se vratiti na 50 kilograma", pojasnila je Amanda koje je visoka 170 centimetara, a koja je ranije priznala kako je koristila lijek Adderall na recept da bi održala određenu težinu.

Pogledaji ovo Amanda Bynes Nekad i sad Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

Bivša dječja zvijezda godinama je koketirala s raznim opijatima te je nekoliko puta bila u klinici za odvikavanje, no sada je navodno sve to iza nje.

Godine burnog života ostavile su traga na njezinu izgledu i danas više nije ni sjena slatkici kakvu pamtimo iz popularnih filmova. Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata, a godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila je na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod skrbništvo.

Pogledaji ovo Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošle godine, nakon što je sudac Roger L. Lund procijenio da je sposobna opet se brinuti o sebi i donio presudu o ukidanju skrbništva.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa +13 Gene Hackman i Betsy Arakawa Nekad i sad Legendarni glumac snimljen sa suprugom prvi put nakon više od 20 godina, ni njega nismo vidjeli baš dugo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Severina Josipa i Ivan Perišić +21 Danijela Dvornik Celebrity Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene