najpoželjniji neženja

Janko Popović Volarić o ljubavnom životu uglavnom šuti, no evo što je rekao na pitanje ljubi li ponovno!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Janko Popović Volarić - 2 In Magazin: Janko Popović Volarić - 1 In Magazin: Janko Popović Volarić - 3 In Magazin: Janko Popović Volarić - 4 In Magazin: Janko Popović Volarić - 5 In Magazin: Janko Popović Volarić - 6 In Magazin: Janko Popović Volarić - 7 Janko Popović Volarić - 1 Janko Popović Volarić - 4 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 +7 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Galerija

Janko Popović Volarić, osim po izuzetnom glumačkom talentu, od strane ljepših polovica već je godinama prepoznat i kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvata. S takvom titulom, dolaze i brojne obožavateljice. Što su mu sve ostavljale ispred vrata, kako je njegov sin David odlučio krenuti televizijskim stopama i nedostaje li mu Supertalent, Janko je otkrio Dorotei Filipaj za In magazin.

Nastala prema romanu legendarne Mani Gotovac, predstava ''Rastanci'' premijerno je izvedena u riječkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Glavnog lika utjelovio je Janko Popović Volarić.

''Pratimo nekakvu njihovu fatalnu priču koja se provlači i zove se Rastanci iz razloga što je tu puno rastanka i sastanaka, strašno dirljivo'', objasnio je Janko Popović Volarić. 

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

A o fatalnim ljubavima u svojem životu, Janko je uvijek bio tih. Ipak, čini se da ponovno ljubi jer kaže:

''Sretan sam, sretan sam i sve je dobro'', zaključio je. 

Osim po izuzetnom glumačkom talentu, od ljepših polovica već je godinama prepoznat i kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvata.

''Ha ne, ja se ne doživljavam tako...puno teže'', kaže. 

S tom titulom, dolaze brojne obožavateljice. Kao i anegdote.

''Bilo je stvarno svega. Jednom sam, to se sjećam da sam dolazio s nekog snimanja, da ne zna šta je u torti, da se smirim. Krenuo je zalogaj, frend me spriječio, ja sam sad možda zahvaljujući frendu živ'', ispričao je Janko. 

Tortu, koju se ipak usudio pojesti, poklonili su mu nedavno njegovi kolege za 43. rođendan.

''Posebna ekipa, strašan gušt...dirljivo'', rekao je. 

A da se izreka "jabuka ne pada daleko od stabla" često pokazuje točnom, vidimo i kod Jankova sina. 25-godišnji David bacio se u televizijski posao.

''Mislim ja ne smijem puno pričat o njemu jer je veći od mene, vidjet ćemo di će ga to odvesti'', govori Janko. 

Janko je godinama bio mnogima omiljen član žirija Supertalenta, no zbog obveza je tu ulogu morao napustiti.

''Taman, baš je bilo tih 4 sezone, mislim da je bilo taman, da malo to osvježi'', kaže. 

Trenutačno je njegova televizijska karijera na pauzi, no vrlo brzo imat ćemo ga priliku gledati na velikom platnu u autorskom filmu ''Šlager''. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +17 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene