Večer za pamćenje

Cambi je imala mnoštvo gostiju iznenađenja, no Giuliano im se svaki puta posebno raduje: "Volim ih i njihov sam peti član"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cambi - 1 Cambi - 2 Cambi - 3 Cambi - 4 Giuliano In Magazin: Klapa Cambi - 7 In Magazin: Klapa Cambi - 8 In Magazin: Klapa Cambi - 2 In Magazin: Klapa Cambi - 3 In Magazin: Klapa Cambi - 4 +19 In Magazin: Klapa Cambi - 5 Galerija

Uvijek postoji uzbuđenje, dobrodošlo je malo uzbuđenja, malo treme to nam da dodatni adrenalin i sigurno koncert onda bude bolji. Imamo uvijek malu tremu. Naš koncert je u Zagrebu nismo ovdje dugo bili, ovo je u nekom novom ruhu. Prvi put se predstavljamo zagrebačkoj publici, otkrio je Joško Tranfić u In Magazinu.

Zagrebačka publika Cambi s pozornice nije puštala gotovo tri sata, sve pjesme pjevali su u glas zajedno. Iako su na nastupima Cambia uglavnom žene, ovog puta u publici je bio podjednak omjer.

Pogledaj i ovo Dino i Viktorija Rađa zajedno imaju sina Tko je bivša supruga Dina Rađe? Šuškalo se da ju je ostavio zbog Viktorije, a evo u kakvom su odnosu danas

"Ne znam šta bi rekao očito su doveli ove bolje polovice svoje, tako da…Žene su dovele svoje bolje polovice, normalno.
Mi uvijek na svojim koncertima kažemo muškima: Momci, trepnite dva puta ako ste oteti. Valjda onda nisu", rekao je Luka Čulić.

"Ja moram priznat kad izvodimo Zaljubljen, muškarci pjevaju tu pjesmu. To uvijek žene traže kao u stilu hoćete to otpjevati, ali kad vidiš da muškarac pjeva tu pjesmu – znaš da si napravio nešto dobro", istaknuo je Sandro Gerbec.

S pjesmom Zaljubljen na Dori 2021. osvojili su visoko četvrto mjesto, a ako se dogodi da predstavljaju Hrvatsku na Eurosongu u šali kažu da možemo očekivati – neočekivano.
"Ako sljedeći put odemo imati ćemo nekakve odore, puno oskudnije nego Let 3", smatra Jure Nikolić.

"Ja i Luka smo bivši plivači pa nama nije problem obući kupaće i to je to. Nema tu srama nikakvog", kaže Sandro.

Joško, Sandro, Luka i Jure potrudili su se zaista da to bude večer za pamćenje pa su kao goste pozvali svoje prijatelje među kojima je bio i Giuliano.

"Sad kad ih nema neće nitko čuti pa ću ti sve reći – super su ekipa. Četiri, ali ne mogu ti opisati koliko pristojna momka. Ja ih jako volim pa se zezam da sam peti pridruženi član Cambia. Jel od samih njihovih početaka nekako sam uz njih s njima", kaže pjevač.

Na pozornici su im se pridružili i Lorena Bućan, Saša Antić i Neno Belan. Dečki su obradili njegovu pjesmu Oceani ljubavi, a snimanja spota za tu pjesmu Neno se rado prisjeća.

"Na kraju smo snimili onaj simpatičan spot, ona dva mala otoka koja se zovu Čelice ispred Trogira koji se u spotu približe jedan drugom što je zapravo nemoguće. Glavna ženska uloga u spotu je glumica Ana Uršula Najev, koja je bila u kompletnoj toaleti – šminka. Oni su bili na jednom otočiću nas dvoje na drugom i onda se ona u jednom momentu okliznula i pala u more sa svom tom svojom toaletom i šminkom", objasnio je Neno Belan.

Kao iznenađenje večeri nastupio je Dino Rađa koji im se pridružio na gitari u izvedbi hita Bambina Mia.

"Ja sam počeo svirati gitaru relativno kasno, prije desetak godina. Tako gledajući neke moje prijatelje na nekakvim zabavama privatnim, javnim svejedno – tako ono zaintrigiralo me. Pitao sam je li kasno za mene – rekli su mi pa ako imaš volje, nije kasno nikad. I eto tako našli su me, gušt mi je. Savladao sam neke osnovne stvari", priča Rađa.

Sjećam se 1997. godine izašla je pjesma Nisam više ja sa njom biste li danas opet zapjevali?

"Nema šanse. Čujem ju i ja, al me sram", smije se Dino.

Pa zašto?

"Zato što je moj glas očajan. Ja ne znam pjevat. Imam ritma, ali ne znam pjevat. Oni su to popravljali na sto razno raznih načina, preko računala da bi izvukli iz toga nešto, ali ja inače vrlo smješno pjevam", objasnio je Rađa.

Veliki zagrebački koncert veliki je početak grupe Cambi, a u nastavku pripremaju još puno toga na radost svojih obožavatelja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene