rekla je što misli!

Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP - 40 Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP - 41 Tomislav Marić - 6 +19 Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP - 39 Galerija

Tomislav Marić u posljednjoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u Albinu Grčić, a ona je njegov nastup javno iskomentirala.

Pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić ToMa u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobio je zadatak transformirati se u Albinu Grčić, nakon što je u prethodnoj emisiji kao Nina Badrić završio na zadnjem mjestu.

Taj nastup komentirala je i sama Nina Badrić.

Pogledaji ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić Celebrity Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

ToMa je ovoga puta otpjevao najpoznatiju Albininu pjesmu "Tick-Tock" s kojom se pjevačica predstavila na Eurosongu 2021. godine. 

Pjevač je nasmijao i oduševio žiri, a o nastupu oglasila se i Albina. 

"Hahaha show. Legenda", napisala je na Instagramu.

Kako vam se svidio ToMin nastup?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kako bi što bolje utjelovio Albinu, Tomislav je na svoja 193 centimetra morao obuti i štikle.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Na kojeg vas stripovskog junaka podsjeća ova muževna Albina? Neki su primijetili i sličnost s likom iz "Gospodara prstenova"!

"47 broj, malo strašno to izgleda", rekao je i pokazao svoje štikle.

Voditelja Igora Mešina zanimalo je i ima li ToMa ambiciju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

"Pa, ne bih to nazvao ambicijom, ali zašto ne. Ali ne bih htio to forsirati, ako bude koja pjesma koja baš ima smisla, onda da", priznao je pa se zaputio na pozornicu.

Pogledaji ovo Tomislav Marić - 6 inMagazin Zvijezda našeg hit-showa iskreno o vjeri koja mu je jako važna: ''Suprugu sam upoznao u crkvenom zboru, tamo smo se povezali...''

"Prije svega, ti si muškarac, i to kakav muškarac i zaista treba ući u nježnu, lijepu, krhku Albinu, koja je u svoj nastup donijela puno ženstvenosti. Ti, naravno, nisi imao tu ženstvenost, ali si bio toliko predivan da ja apsolutno zanemarujem sve drugo", komentirala je Minea.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Premijera Split - 1 In Magazin: Premijera Split - 2 In Magazin: Premijera Split - 3 In Magazin: Premijera Split - 4 +25 In Magazin: Premijera Split - 5 inMagazin Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Znam se šaliti i reći, ako želite raditi posao neopterećeno...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +25 Meghan Markle Celebrity Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene