zanimljivo!

Sofia Vergara dala je uvid u svoj walk in ormar koji je prava fantazija, a nešto je svima posebno upadalo u oči!

Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 8 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 9 Sofia Vergara - 10 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara ormar Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara i Justin Saliman +22 Sofia Vergara i Justin Saliman Galerija

Sofia Vergara obradovala je svoje pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografije s kolegama iz kultne serije ''Moderna obitelj''.

Sofia Vergara razveselila je svoje pratitelje na Instagramu s dvije nove objave koje je podijelila. Naime, u njezinom luksuznom domu posjetili su je bivši kolege iz serije ''Moderna obitelj'' po kojoj je ostala poznata.

Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson i njegov suprug Justin Mikita divili su se skupocjenom ormaru Sofie koji čini jedna cijela prostorija, a urnebesne fotografije nasmijale su njezine pratitelje.

Jesse i Julie gledali su što se sve nalazi na policama i na velikom otoku u sredini sobe, a Jesseov se suprug za to vrijeme fotografirao sa Sofijinim brojnim cipelama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

''Popodne s mojim najdražim ljudima na svijetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi!!!'' napisala je sretna Vergara uz fotografije na kojima se grle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

A dok su se oni divili svemu u ormaru, pratitelji su primijetili nešto drugo. Naime, Sofia na otoku ima svoju uramljenu fotografiju u toplesu crno-bijele boje, a pokraj nje se nalazi i fotografije iz djetinjstva.

Inače, ''Moderna obitelj'' sitcom je koji je osvojio gledatelje diljem svijeta, a ova glumačka ekipa uz dobro poznate druge kolege seriju su snimali od 2009. do 2020. godine.

Podsjetimo, Vergara se nedavno rastala od dugogodišnjeg supruga Joea Manganiella. "Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

Bivši supružnici nemaju djecu, a Sofia iz prethodnog braka s Joeom Gonzalezom ima 32- godišnjeg sina Manola.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 6 Can Yaman - 2 Can Yaman - 3 Can Yaman - 4 +18 Can Yaman - 5 Celebrity Na prvi pogled jasno je čime je ovaj muškarac zaludio žene diljem svijeta, a evo koji su njegovi najjači aduti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 11 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 8 +27 Jovana Jeremić - 7 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene