u kultnom restoranu

Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

Jovana Jeremić - 4 Jovana Jeremić - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 11 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 7 Jovana Jeremić - 6 Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 2 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 7 +21 Jovana Jeremić - 5 Galerija

Srpska voditeljica Jovana Jeremić u Beogradu je proslavila svoj 33. rođendan, na raskošnom slavlju svi su gledali u šminku koju je imala na licu te ukras na torti.

Najpoznatija srpska voditeljica Jovana Jeremić u beogradskom restoranu Dva jelena proslavila je 33. rođendan, a za ovo se slavlje posebno sredila.

Jovana je nosila crne lateks hlače i sako koji je imao duboki dekolte, a ispod njega se nazirao crni čipkasti grudnjak. Uz to, nosila je visoki rep, ali posebnu pozornost privukla je šminka na njezinu licu, odnosno crtež škorpiona na desnom obrazu.

Voditeljica je za fotografe pozirala ispred šljokastog crvenog zida koji je na sebi imao i zmiju i škorpiona, a fotografirala se s čak dvije torte.

Jedna torta bila je u obliku tigrice i škorpiona i imala je zlatnu krunu na glavi, a druga torta bila je u obliku kugle na čijem je vrhu sjedila vještica na metli.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Jovana je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda pozivnica za njezin rođendan, a jedan zahtjev koji je dala gostima javnost je nasmijao.

'’33. rođendan. Slavljenica Jovana Jeremić, srijeda, 25. listopad'', pisalo je na pozivnici, a ispod toga nalazilo se i malo upozorenje:
''Bez cvijeća, jer ga slavljenica ne podnosi''.

Inače, Jovana svojim komentarima često nasmijava publiku, ali i pokreće razne rasprave zbog mišljenja koje ona nosi o važnim temama s kojima se susreće u svojoj emisiji.

Pred kraj prošle godine obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara i Jakov Nola Barbara i Jakov Nola Živko Anočić i Barbara Nola Živko Anočić i Barbara Nola +25 Rade Šerbedžija i Barbara Nola Celebrity Barbari Noli u izlasku se pridružio sin, koji je slika i prilika pokojnog Lukasa, a za oboje je ovo bila posebno emotivna večer

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 7 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 2 +28 Maja Šuput na Instagramu - 6 Celebrity Maja Šuput opet se dobro našalila na račun svog muža: ''Dobro da smo došli zbog djeteta, karta vrijedi svaki dolar!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene