''tata se baš zabavlja!''

Maja Šuput opet se dobro našalila na račun svog muža: ''Dobro da smo došli zbog djeteta, karta vrijedi svaki dolar!''

Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 7 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 8 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +22 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput s obitelji je posjetila dječji muzej u Miamiju, ali čini se da je u izložbenim prostorima više uživao njezin suprug Nenad Tatarinov nego maleni Bloom.

Pjevačica Maja Šuput u svojim pričama na Instagramu ne prestaje se šaliti na račun svoga supruga Nenada Tatarinova. Poznato je da već nekoliko dana uživaju na odmoru u dalekom Miamiju, a sada su odlučili posjetiti i jedan dječji muzej.

Kako kaže Maja, na to mjesto otišli su zbog Blooma, ali čini se da je u svemu više uživao Nenad.

Maja je supruga snimila dok je isprobavao razne atrakcije u muzeju pa je tako bio zatvoren u simulatoru vjetra, vozio dječji bicikl, a s Bloomom je i hodao po podu u obliku klaviru koji na korak proizvodi zvuk.

''I tak'… Dobro da smo došli zbog djeteta'', napisala je na jednoj priči pa na drugoj dodala: ''Tata se baš zabavlja, karta vrijedi svaki dolar!'' i stavila emotikon koji umire od smijeha.

Uz to, snimila je i Blooma u vatrogasnom odijelu u kojem je bio potpuno neodoljiv.

Nekoliko sati ranije Maja je Nenada fotografirala na plaži, u fokusu je bila njegova sijeda kosa, a ona se na to samo kratko našalila: ''Nije zbog mene, kunem se.''

Sve njezine objave možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Iako je trenutačno u Americi, Maju ćemo i ove nedjelje gledati u novoj emisiji showa Supertalent, u kojem je članica stručnog žirija.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Obitelj Elle Dvornik prekinula šutnju o Charlesu: "Došlo joj je iz dupeta u glavu, znali smo otpočetka tko je on!"

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 +38 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Celebrity Novak Đoković skočio na binu k Stjepanu Hauseru u Beogradu, pogledajte kakav je show napravio s našim glazbenikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene