kakva raskoš!

Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

Jovana Jeremić Jovana Jeremić Jovana Jeremić/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Jovane Jeremić - 1 Stan Jovane Jeremić - 3 Stan Jovane Jeremić - 2 Stan Jovane Jeremić - 4 Jovana Jeremić Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 6 Jovana Jeremić - 4 Jovana Jeremić - 7 +8 Jovana Jeremić - 5 Galerija

Jovana Jeremić živi u stanu od 200 tisuća eura koji se nalazi na Dorćolu, a koji je sama uredila prema originalnim idejama.

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica iz susjedne nam Srbije Jovana Jeremić može se pohvaliti životom u luksuznom stanu na Dorćolu, koji je prema pisanju tamošnjih medija platila 200 tisuća eura.

Jovana je stan uredila po svom ukusu i pazila je na svaki detalj, poput velike tapete s likom lava iznad kreveta u spavaćoj sobi, ima dizajnersku posteljinu, a ističu se i mramorni namještaj i zlatna slavina u kupaonici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

"Stan je stara gradnja i on će se cijeli renovirati. U životu sam se uvijek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milijun dolara, iako je star. S renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izići 200 tisuća eura. Sve sam sama zaradila svojim radom", izjavila je Jovana za Blic jednom prilikom.

Fotografije stana pogledajte OVDJE

Jovana je pred kraj prošle godine obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača. Svojim komentarima često nasmijava publiku, ali i pokreće razne rasprave zbog mišljenja koje ima o važnim temama s kojima se susreće u svojoj emisiji, a za koju redovito bira atraktivne odjevne kombinacije kojima privlači dodatnu pozornost.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene