Prirodna ljepotica

Fatalnu Kolumbijku uvijek vidimo sređenu, a sad je pokazala kako izgleda bez trunke šminke!

Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara +20 Sofia Vergara Galerija

Sofia Vergara podijelila je fotografiju bez šminke, a nakon leta avionom otkrila je da se voli opustiti u kadi koja oduzima dah.

Lijepa kolumbijska glumica Sofia Vergara uvijek je u javnosti sređena, našminkana i utegnuta u usku odjeću koja ističe njene bujne atribute, a sada se konačno malo opustila te pred pratiteljima pokazala kako izgleda bez šminke.

U mramornoj kadi koja oduzima dah, Sofia je pozirala gola sa zavezanom punđom bez trunke šminke, a opisom je nasmijala pratitelje.

''2 ujutro, umorna od leta, razmišljam kako da ovu kadu premjestim u Los Angeles!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Friško rastavljena Sofia ovom je fotografijom sve zavela, a pomama za njom još je veća otkako se prije nekoliko mjeseci pročulo da se ona i suprug Joe Manganiello rastaju. Naveo je da je datum rastave 2. srpnja, a kao razlog raspada braka nepomirljive razlike.

Bivši supružnici nemaju djecu, a Sophia iz prethodnog braka ima 31-godišnjeg sina.

Inače, Sofia je jedna od najzgodnijih žena svijeta, a osim što krade pozornost svojim izgledom, svi ju znaju i po tvrdom naglasku kojim priča engleski jezik te ulogama koje su većinom humoristične.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Živojinović s polubratom i polusestrom Lepa Brena, Zorica Desnica, Ivo Nakić i Slobodan Živojinović Filip Živojinović, Slobodan Živojinović i Zorica Desnica Lepa Brena s obitelji - 1 +27 Lepa Brena s obitelji - 2 Celebrity Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +26 Danijela i Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik više nije plavuša, a i skratila je kosu: ''Tko je ova djevojka? Super ti je boja!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene