Predivne sestrične!

Slavna holivudska ljepotica pokraj sebe ima pravu nasljednicu, zbog ovih fotografija mnogi će pomisliti da vide duplo!

Sofia Vergara i Claudia Vergara - 5 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Claudia Vergara - 7 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 6 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 3 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 1 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 3 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 2 Sofia Vergara i Claudia Vergara - 1 Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara +19 Sofia Vergara - 2 Galerija

Sestrična Sofie Vergare Claudia Vergara već je u nekoliko navrata viđena u javnosti s poznatom rodicom, a pažnju privlači zbog velike sličnosti s Vergarom, mnogi je već nazivaju njezinom nasljednicom.

Slavna holivudska ljepotica i glumica Sofia Vergara u skoro vrijeme puni medijske stupce nakon vijesti da se razvodi od Joea Manganiella.

Međutim, u javnost je nakon ove vijesti izašla nekoliko puta, a jednom joj je društvo pravila i njena sestrična Claudia Vergara.

Nevjerojatno slična Sofiji, Claudija je ukrala svu pozornost paparazza pokraj slavne sestrične, a osim što liče u licu i po kosi, bile su i gotovo isto obučene, u plave široke traperice i crnu usku majicu.

Sofia i 30-godišnja Claudia su jako bliske pa je glumica u nekoliko navrata podijelila fotografije s njom na svojim društvenim mrežama, od izlazaka do obiteljskih druženja, a Claudia joj je bila pratnja i na jednom od crvenih tepiha. Inače, ona je kćer Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je preminuo prije 25 godina.

Claudia je priznala da joj slavna teta često posuđuje odjeću iz ormara, a jedino što ne može posuditi su cipele zbog razlike u veličini.

''Uvijek mi ponavlja – obuci ono što želiš i nemoj slijepo pratiti trendove. Odjeća mora dobro izgledati na tebi, a trendovi su prolazni i ne stoji nam svima sve jednako dobro. Važno je poznavati svoje tijelo'', ispričala je Claudia savjet koji joj je s njom podijelila teta Sofia.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara)

A Sofia inače slovi za jednu od najseksipilnijih žena Hollywooda. Zbog svog popularnog naglaska jer dolazi iz Kolumbije glumila je u raznim filmovima, ali najpopularnije je ostala po seriji ''Moderna obitelj''.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller +29 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Naša popularna glumica potvrdila je višetjedna šuškanja u vezi s mentorom iz hit-showa: ''Osjećaji su prejaki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene