''Što ti jedeš?''

Kako je moguće da Sofia Vergara ima 51 godinu?! Kad vidite nove fotke u badiću, bit će vam jasno zašto svi postavljaju baš ovo pitanje!

Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 +22 Sofia Vergara - 2 Galerija

Sofia Vergara objavila je na profilu na Instagramu nove fotografije u badiću iz Italije, i to kako bi proslavila sebi bitnu stvar.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice i zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara proslavila je brojku od 30 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu, i to na način koji se njima itekako svidio.

"30.000.000 pratitelja!! Hvala vam svima! Hvala što ste uvijek tu za mene! Hvala što me uvijek podržavate u svemu što radim!! Poljupci iz Italije!!" napisala je 50-godišnja Sofia uz fotografije na kojima pozira u badiću koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

"Ova žena je nedavno navršila 25 godina?", "Stvarno, Sofia, što ti jedeš?", "Kako joj ovo uspijeva?", "Ova žena trebala bi biti na zastavi Kolumbije", "Bez imalo sumnje, najljepša žena u svemiru", "Savršena", "Broj jedan u svijetu", "Kraljica Instagrama", neki su od komentara koje je dobila.

Sofia je prvo radila kao model kada ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo se s obitelji preselila u Miami. Glumom se počela baviti dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, prva uloga bila joj je u seriji ''Acapulco'', a glumila je i u ''Spasilačkoj službi''.

Od 2015. godine u sretnom je braku s američkim glumcem, 45-godišnjim Joeom Manganiellom, koji je jednu od uspješnijih uloga imao u poznatom filmu ''Čarobni Mike'', a upravo su njih već nekoliko puta proglasili najzgodnijim dvojcem holivudske scene.

Od 1991. do 1993. bila je udana za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola Gonzalez-Ripollu Vergaru. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Razgolićena i nauljena Lidija Bačić zavodljivim videom podigla temperaturu na društvenim mrežama: "Ovo je previše..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Piper - 1 Katie Piper - 3 Katie Piper prije napada Katie Piper - 1 +6 Katie Piper - 4 Nekad i sad Bivši joj je lice zalio kiselinom, a nekad lijepa voditeljica sad je pokazala svoje lice nakon 400 operacija kojima se podvrgnula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene