''Boginjo naša!''

Razgolićena i nauljena Lidija Bačić zavodljivim videom podigla temperaturu na društvenim mrežama: "Ovo je previše..."

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić snimila se u badiću i štiklama, a videom je raspametila ekipu na Instagramu.

Pjevačica Lidija Bačić slovi kao jedna od najzgodnijih Splićanki i općenito Hrvatica, a laskavu titulu opravdala je i svojom zadnjoj objavom na Instagramu.

Lile je podijelila video u kojem zavodljivo hoda u narančastom bikiniju i štiklama, a pritom je nauljila tijelo, što je dodatno naglasilo njezine obline i preplanuli ten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Mogao bih ovo vječno gledati", "Najzgodnija žena Balkana", "Kreni prema meni", "Boginjo naša", "Spektakularna", "Ovo je previše za moje krhko srce", "Bomba", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Lidija je i uz ovu objavu ponosno istaknula da ne uređuje svoja videa u fotografije, o čemu je jednom prilikom progovorila i za naš portal.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 1 Ultra Europe Festival 2023 - 6 +36 Ultra Europe Festival 2023 - 3 Oscar 2021 Zgodne Brazilke na Ultru stigle u grudnjacima s remenjem, a neki su domišljato sakrili dijelove tijela

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput i Bloom - 1 Celebrity Neočekivan detalj na haljini kakvu na Šuput još nismo vidjeli, nije se svidio svima: ''Po meni, to je sasvim nepotrebno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene