Ukrale pažnju

Neizbježni dekolte na koji se čekalo: Salma Hayek ni ovaj put nije razočarala, a poglede je mamila i njezina lijepa nasljednica!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 3 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 6 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 +19 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 3 Galerija

Salma Hayek istaknula je svoj raskošni dekolte na dodjeli Oscara, na koju je sa sobom povela 15-godišnju kćer Valentinu Palomu Pinault.

Holivudska glumica Salma Hayek (56) pojavila se na dodjeli Oscara u stajlingu kakav su od nje svi priželjkivali.

Pogledaj i ovo Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Najgori intervju dosad? Je li ovo novi najčudniji trenutak na Oscarima nakon šamara prošle godine? Pogledajte što je to Hugh Grant priredio plus-size manekenki!

Latino ljepotica odabrala je šljokičastu haljinu u kojoj nije mogla proći neopaženo, a u prvom planu bile su njezine raskošne grudi, koje je istaknula kroz prorez na dekolteu.

Sviđa li vam se izdanje Salme Hayek za dodjelu Oscara?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pratnja na dodjeli bila joj je njezina 15-godišnja kći Valentina Paloma Pinault, koja u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju javnosti jer kao bogata nasljednica odrasta pod svjetlima reflektora.

Naime, osim što joj je majka slavna glumica, Valentinin otac je francuski milijarder Francois-Henri Pinault.

Tinejdžerica s godinama sve više nalikuje na svoju majku, iako postoji i jedna vidljiva razlika, a to je njezina plava boja kose.

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i Francoisa, a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 +29 Deniss i Jakov - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox i njezin partner poslije ispadanja iz Plesa sa zvijezdama ovako su se oprostili od showa: ''Malo je tuga, ali što je, tu je...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Celebrity Natjecatelj Plesa sa zvijezdama potpuno ogolio dušu: ''Voljeti nekog nije grijeh, ja to nisam birao, stvarno je bilo teško...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene