prepričao i smiješnu anegdotu

Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Mate Rimac i Robert Downey Jr. Mate Rimac i Robert Downey Jr. Facebook 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 1 Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 2 Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 3 Robert Downey Jr. Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac - 3 Katarina i Mate Rimac - 4 Katarina i Mate Rimac - 1 Mate Rimac i Severina +1 Mate Rimac Galerija

Mate Rimac objavio je fotografije s Robertom Downeyem Juniorom s kojim se družio na snimanju njegove serije "Downey‘s dream cars".

Inovator i poduzetnik Mate Rimac družio se s holivudskim glumcem Robertom Downeyem Juniorom.

Pogledaj i ovo Severina - 5 To samo ona može! Seve pjevala na velikoj fešti Mate Rimca pa se pohvalila poklonom koji je dobila, a dala je i originalan prijedlog!

Na svojem profilu na Instagramu pohvalio se zajedničkim fotografijama, a pritom je prepričao i jednu anegdotu sa slavnim glumcem, koji je najpoznatiji po ulozi genijalca Tonyja Starka, odnosno Iron Mana.

"Sada napokon mogu ovo objaviti. Zanimljiva anegdota iz ovog susreta: Robert mi je pričao o svojem posjetu Hrvatskoj/Jugoslaviji sredinom 1980-ih. Dakle, prije nego što sam ja rođen. Sjetio se grada u kojem je bio (Opatija), imena hotela te čak i vina koje je pio. Sjetio se imena vina i slike na etiketi. Nisam mogao vjerovati, pogotovo s obzirom na sve što je prošao od tada. A sada moje sjećanje. Istu ovu priču ispričao sam kasnije kolegama koji su me pitali o kojem s vinu radilo. Naravno, nisam se mogao sjetiti. Kako god bilo, Robert je jako drag i ugodan tip, a isti je i kada se kamere ugase. Bilo je pravo zadovoljstvo", napisao je Rimac.

"Hitno saznat koje vino i koji hotel", "Tony Stark iz filma i stvarni Tony Stark uz njega", "Genijalno", neki su od brojnih komentara Rimčevih oduševljenih pratitelja.

Robert je u Neveri snimio scene za svoju novu HBO-ovu dokumentarnu seriju "Downey‘s dream cars", u kojoj će gledateljima pokazati kako pretvara klasične automobile u električne. U najavi serije se pohvalio i svojom impresivnom kolekcijom skupocjenih vozila, no glavna zvijezda trailera svakako je plava Nevera. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput kao Power Rangerica: Utegnula se u ružičasti kostim, a posebnu su pozornost krala njezina stopala, evo i zašto!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene