Iznenadit će vas imena

Često nam promoviraju zdrav život, ali ovi poznati ne mogu se riješiti velikog poroka, u ovakvim izdanjima nikad ih ne vidimo!

Poznati koji puše - 34 Poznati koji puše - 34 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati koji puše - 28 Poznati koji puše - 29 Poznati koji puše - 35 Poznati koji puše - 18 Poznati koji puše - 22 Poznati koji puše - 20 Poznati koji puše - 33 Poznati koji puše - 31 Poznati koji puše - 30 Poznati koji puše - 23 +25 Poznati koji puše - 10 Galerija

Svjetski poznate osobe nisu uvijek onakve kakvima ih zamišljamo, a iako za mnoge mislimo da žive zdrav život, evo popisa dobro poznatih imena koja se ne mogu odreći sve češće ovisnosti.

Svjetski poznate osobe na svojim društvenim mrežama često promoviraju zdrav život, vježbanje, zdravu prehranu i sve moderne načine života, ali neki od njih imaju i porok koji muči puno ljudi na svijetu – cigarete.

U nastavku pogledajte koji su to slavni ovisnici o pušenju, a neki od njih doista će vas iznenaditi.

1. Ben Affleck

Slavni glumac počeo je pušiti 2002. godine i tada je znao potrošiti i kutiju cigareta na dan. Ovih dana priča se da bi glumac sada mogao pušiti i više s obzirom na glasine koje proteklih tjedana kruže kuloarima o tome da se on i supruga Jennifer Lopez rastaju.

2. Natalie Portman

Glumica Natalie Portman navukla se na cigarete zbog nekoliko uloga koje je glumila. No cigarete joj nisu jedini porok. Glumica je tijekom srednje škole probala i druge opijate, travu i kokain.

Jednom se prisjetila svog studiranja na Harvardu: ''Pušila sam travu svaki dan... Varala sam na svakom testu i šmrkala yay (sleng za kokain).''

Iako o pušenju nikad nije javno govorila, paparazzi su je nekoliko puta uhvatili s cigaretom u ruci na ulici.

3. Dua Lipa

Slavna pjevačica albanskog porijekla odrekla se pušenja početkom ove godine kad je shvatila da šteti njezinu glasu. 2021. godine imala je laringitis, upalu grkljana koja uzrokuje promuklost i gubitak glasa.

''U prosincu sam imala laringitis i to me natjeralo da prestanem pušiti mjesec dana ranije nego što sam trebala. Čvrsto sam se toga držala'', rekla je tada u jednom podcastu.

Osim nje, zbog iste bolesti od pušenja su odustale i brojne druge pjevačice - Rihanna, Lana Del Rey i Adele.

4. Jennifer Aniston

Unatoč imidžu dobre djevojke, Jennifer Aniston ima dugu povijest pušenja. Iako je tvrdila da je prestala, 2022. godine glumica je zapalila cigaretu na proslavi svoga rođendana, a sve to ostalo je zabilježeno na društvenim mrežama. Njezin bivši suprug Justin Theroux objavio je video glumice kako pali cigaretu, no ubrzo ga je obrisao.

Aniston je priznala da je godinama bila pušač na početku svoje karijere i da je pušila do kutije cigareta dnevno, ali 2007., tri godine nakon što je završila snimanje serije ''Prijatelji'', odlučila je prestati.

5. Bella Hadid

Manekenka Bella Hadid poznata je po svojoj ljepoti, no unatoč njezinu glamuru, njezina navika i nije baš toliko elegantna. Prošlog mjeseca 27-godišnjakinja je fotografirana s cigaretom u ustima dok je bila na filmskom festivalu u Cannesu u Francuskoj.

Manekenka je u prošlosti priznala da je počela pušiti u dobi od 14 godina, kada je rekla da bi redovito uzimala kutiju cigareta dnevno.

''Bilo da se radilo o poremećajima prehrane ili pušenju, rekla sam: 'Oh, ovo sva djeca rade.'''

Manekenka kaže da je odlučila prestati 2017., ali je prešla na e-cigarete.

6. Keira Knightley

Baš kao i mnogi glumci, Keira se na cigarete navukla na setu, ali pušiti je probala u vrlo mladoj dobi zbog svoje majke.

Knightley je u jednom intervjuu rekla: ''Ona bi došla u moju sobu, rekla mi da joj motam cigarete i onda mi rekla da moram ispušiti jednu s njom. To nije tipičan odnos majka-kći, ali bile smo jako bliske.''

7. Sophie Turner

Iako nikad javno nije govorila o tome, paparazzi su Sophie uhvatili bezbroj puta s cigaretom u ustima, a prije nekoliko mjeseci podlegla je trendovima pa je tako uhvaćena s e-cigaretom.

8. Salma Hayek

Salma je ranije mrzila cigarete sve dok nije, kako je ispričala, preuzela ulogu meksičke slikarice Fride Kahlo u filmu o njezinu životu koji je zahtijevao taj pothvat.

"Mrzila sam cigarete i morala sam naučiti kako to raditi za film... Kad sam počela, pušila sam neke užasne, stare meksičke cigarete bez filtara, jer to je ono što se nekada dimilo", objasnila je glumica.

"Na početku sam znala povratiti nakon nekoliko scena, a onda sam zapravo postala ovisna o nečemu što sam toliko mrzila", dodala je.

Rekla je i zašto je na neko vrijeme prestala konzumirati cigarete.

"Prestala sam na dvije godine dok sam bila trudna i dok sam dojila. Hvala Bogu da sam tako dugo dojila jer me to udaljilo od cigareta", kaže.

9. Jennifer Lawrence

Lawrence je uhvaćena kako puši sve, od cigareta, preko e-cigareta do džointa, a u nekoliko je navrata otvoreno govorila i o pušenju marihuane.

''Pušila sam džoint s nekim reperima'', rekla je radijskom voditelju Howardu Sternu 2018.

10. Lady Gaga

Iako nije svakodnevni pušač, poznato je da pjevačica uživa ponekad zapaliti. Za Huffington Post rekla je da voli pušiti uz čašu viskija dok radi jer joj to oslobađa um.

11. Zayn Malik

Slavni pjevač i bivši član One Directiona još je tada bio poznat kao strastveni pušač, a od toga nije odustao ni danas.

O pušenju nikad nije govorio, ali na njegovu Instagramu mogu se pronaći fotografije s cigaretom.

12. Gwyneth Paltrow

Slavna glumica nije strastveni pušač, ali priznala je da svoju cigaretu voli zapaliti jednom tjedno, subotom navečer.

Pogledaji ovo Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Celebrity Najljepša sportska novinarka izrekla je sudbonosno ''da'', podijelila je prve prizore s bajkovite ceremonije!

Pogledaji ovo Tom Brady - 1 Celebrity Rastao se od slavne brazilske ljepotice, a sad ga povezuju s 14 godina mlađom koja je po mnogima njena dvojnica!

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Pogledajte kako se princ William rasplesao na koncertu Taylor Swift, video je brzo postao viralan: ''Možda je princ, ali...''

Pogledaji ovo Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 3 Celebrity Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez - 3 Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez Antonija Čerkez +23 Antonija Čerkez Celebrity Mlada Hercegovka već je pokazala koliko voli Vatrene, a sad joj je pripala i velika čast: ''Nisam mogla odbiti!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 1 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 +28 Leni Klum i Aris Rachevsky - 5 Celebrity Nasljednica seks-bombe 90-ih može se pohvaliti bujnim oblinama, a u njih nije prestao gledati ni njen dečko kojeg skriva od fotoaparata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene